Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ponosni Rogovi Soviet Union SSSR SFRJ
Normal Tactiek Najbolja
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 34.1
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Janzhong is nu in balbezit. Janzhong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hradský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradský geeft een hoge lob. Tascón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Rogovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:1

7e minuut.
Tascón is nu in balbezit. Šegrt is nu in balbezit. Tascón verovert de bal door een tackle van achteren. Tascón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Grozdić trapt de bal weg van het doel. Mărgăritescu kopt de bal weg. Đedović heeft problemen om de bal te vangen. Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Rogovi - Soviet Union SSSR SFRJ 0:2

13e minuut.
Aćimović met een sublieme pass. Rudović rent richting de bal. Rudović haalt uit met een fantastische trap. Lammie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sergiejew maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Rogovi - Soviet Union SSSR SFRJ 1:2

15e minuut.
Hradský passt de bal zonder na te denken. Bronec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronec probeert naar een medespeler te passen. Hradský rent richting de bal. Hradský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Hradský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janzhong rent richting de bal. Janzhong passt de bal zonder na te denken. Tascón rent richting de bal. Tascón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Rogovi - Soviet Union SSSR SFRJ 1:3

22e minuut.
Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský geeft een lange en hoge pass. Yongwei is nu in balbezit. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón draait met de bal, schiet en ... Grozdić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Rogovi - Soviet Union SSSR SFRJ 1:4

34e minuut.
Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu geeft een hoge lob. Daar is Đedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský draait met de bal, schiet en ... Grozdić bokst de bal weg.

42e minuut.
Stulić verovert de bal door een tackle van achteren. Janzhong onderschept slim de pass. Janzhong met een sublieme pass. Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský draait met de bal, schiet en ... Grozdić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponosni Rogovi 60%, Soviet Union SSSR SFRJ 40%.
Ponosni Rogovi - Soviet Union SSSR SFRJ 1:4

49e minuut.
Janzhong passt de bal in één keer door. Bronec heeft problemen om de bal te vangen. Bronec passt de bal zonder na te denken. Hradský is nu in balbezit. Hradský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Janzhong geeft de bal voor. Hradský heeft problemen om de bal te vangen. Anđelković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský onderschept slim de pass. Hradský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bronec passt de bal in één keer door. Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón passt de bal zonder na te denken. Hradský is nu in balbezit. Hradský draait met de bal, schiet en ... Grozdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Đedović onderschept slim de pass. Đedović speelt de bal door. Janzhong rent richting de bal. Tascón is nu in balbezit. Tascón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Janzhong is nu in balbezit. Janzhong geeft een hoge lob. Hradský rent richting de bal. Hradský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponosni Rogovi - Soviet Union SSSR SFRJ 1:5

66e minuut.
Juncu onderschept slim de pass. Juncu passt de bal zonder na te denken. Hradský is nu in balbezit. Hradský haalt uit met een fantastische trap. Anđelković probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yongwei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hradský heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponosni Rogovi 62%, Soviet Union SSSR SFRJ 38%.
Ponosni Rogovi - Soviet Union SSSR SFRJ 1:5