Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roggehuse weldsöi CHROBRY_1946
wenkelried Tactiek 532
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
69.1 gemiddelde waardering 68.6
very good Schieten outstanding
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Posada probeert naar een medespeler te passen. Fras probeert naar een medespeler te passen. Yang met een sublieme pass. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Oldani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Fras met de inworp. Yang speelt de bal door. Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat geeft de bal voor. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:1

14e minuut.
Fras geeft de bal voor. Bach kopt de bal weg. Sollberger heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Oldani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Fras rent richting de bal. Fras speelt de bal door. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Oldani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:2

19e minuut.
Lafranchi onderschept slim de pass. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal in één keer door. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lanz komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Sollberger met een sublieme pass. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Glatz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaria kan de bal niet met de borst controleren. Jaria speelt de bal door. Kessler heeft problemen om de bal te vangen. Kessler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Glatz speelt de bal door. Jaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaria met een sublieme pass. Fivian is nu in balbezit. Fivian draait met de bal, schiet en ... Çayır bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lafranchi met een sublieme pass. Fivian is nu in balbezit. Rainer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rainer krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Yang probeert naar een medespeler te passen. Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat met een sublieme pass. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 56%, CHROBRY_1946 44%.
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouvenaz komt het veld opgelopen. Bierli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Helios geeft een lange en hoge pass. Fivian rent richting de bal. Yang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fivian raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roggehuse weldsöi 49%, CHROBRY_1946 51%.
roggehuse weldsöi - CHROBRY_1946 0:2