Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-08 19:32
  • Bekerwedstrijd: Kup Crne Gore
  • Stadion: Lenin Ground
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20024
Soviet Union SSSR SFRJ FC United of Manchester
Najbolja Tactiek 442 peko
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 47.7
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Ćirković geeft een hoge lob. Bellet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea schiet op doel. Sergiejew probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:1

10e minuut.
Baelum probeert naar een medespeler te passen. Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Qasem Ibn-Faisal met een sublieme pass. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baelum probeert naar een medespeler te passen. Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. Plingman probeert naar een medespeler te passen. Renard is nu in balbezit. Renard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bagsik speelt de bal door. Manfron met een sublieme pass. Dal Canto probeert naar een medespeler te passen. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ... Sergiejew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rosestolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosestolato passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:2

22e minuut.
Boguský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Canto rent richting de bal. Dal Canto passt de bal met de wreef. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea draait met de bal, schiet en ... Sergiejew bokst de bal weg. Patakfalvi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Renard passt de bal in één keer door. Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. Plingman passt de bal met de wreef. Renard rent richting de bal. Renard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dal Canto rent richting de bal. Dal Canto passt de bal met de wreef. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:3

28e minuut.
Öllinger verovert de bal door een tackle van achteren. Öllinger speelt de bal door. Klungelig pakt Patakfalvi de bal. Patakfalvi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sugalski de bal onder controle te krijgen. Sergiejew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sugalski speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosestolato zal de hoekschop nemen. Schitelea kopt de bal weg. Sergiejew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sugalski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea onderschept slim de pass. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:4

37e minuut.
Patakfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Patakfalvi passt de bal met de wreef. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea schiet op doel. Sergiejew werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Baelum kopt de bal weg. Avramopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dal Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Dal Canto geeft een lange en hoge pass. Schitelea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rosestolato is nu in balbezit. Rosestolato met een sublieme pass. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 55%, FC United of Manchester 45%.
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:5

48e minuut.
Janzhong rent richting de bal. Janzhong probeert naar een medespeler te passen. Öllinger speelt de bal door. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Vidović onderschept slim de pass. Vidović passt de bal in één keer door. Öllinger speelt de bal door. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Renard controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bagsik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Patakfalvi kopt de bal weg. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Öllinger met een snelle inworp. Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirković geeft een hoge lob. Rosestolato geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Janzhong met de inworp. Boguský bereikt de bal nog maar net als eerste. Huttinger maakt een afschuwelijke overtreding. Huttinger krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Rosestolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosestolato speelt de bal door. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... Sergiejew probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:6

81e minuut.
Sugalski geeft een hoge lob. Daar is Ćirković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:7

85e minuut.
Schitelea kopt de bal weg. Klungelig pakt Janzhong de bal. Dal Canto probeert naar een medespeler te passen. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Patakfalvi speelt de bal door. Rosestolato met een sublieme pass. Öllinger probeert naar een medespeler te passen. Schitelea rent richting de bal. Schitelea haalt uit met een fantastische trap. Sergiejew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 58%, FC United of Manchester 42%.
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:7