Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Vittoria A.C. TAUCA FC
sparnewmo Tactiek Defensivo
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 37
very good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen weak


1e minuut.
Zepeda speelt de bal door. Daar is Stopka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuyens is nu in balbezit. Stopka verovert de bal door een tackle van achteren. Stopka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza rent richting de bal. Konradsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peraza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stopka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vittoria A.C. - TAUCA FC 1:0

10e minuut.
Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stopka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stopka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Calderón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vittoria A.C. - TAUCA FC 2:0

11e minuut.
Táraj kopt de bal weg. Nuyens is nu in balbezit. Nuyens passt de bal met de wreef. Tarallo rent richting de bal. Tarallo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Vettori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vettori probeert naar een medespeler te passen. MacMenzies geeft de bal voor. Konradsen controleert de bal met de borst. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vittoria A.C. - TAUCA FC 3:0

16e minuut.
Vettori met een snelle inworp. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda geeft een hoge lob. Peraza rent richting de bal. Peraza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Bondanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMenzies met een sublieme pass. Stopka rent richting de bal. Stopka schiet op doel. Calderón bokst de bal weg.

26e minuut.
Táraj met een snelle inworp. Nuyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori maakt een afschuwelijke overtreding. Vettori is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Peraza rent richting de bal. Bondanza is nu in balbezit. Bondanza passt de bal met de wreef. Daar is Stopka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stopka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
MacMenzies passt de bal met de wreef. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda geeft een hoge lob. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopka haalt uit met een fantastische trap. Calderón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vittoria A.C. 31%, TAUCA FC 69%.
Real Vittoria A.C. - TAUCA FC 3:0

46e minuut.
Hermoso komt het veld opgelopen.

53e minuut.
MacMenzies passt de bal in één keer door. Stopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Guani is nu in balbezit. Stopka rent richting de bal. Stopka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Stopka kopt de bal weg. Robles probeert de bal aan de voet te houden. Peraza rent richting de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Vittoria A.C. - TAUCA FC 4:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermoso trapt de bal weg. MacMenzies kopt de bal weg. Stopka rent richting de bal. Stopka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bondanza kopt de bal weg. Peraza rent richting de bal. Peraza speelt de bal door. Stopka is nu in balbezit. Stopka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Vittoria A.C. 28%, TAUCA FC 72%.
Real Vittoria A.C. - TAUCA FC 4:0