Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_tex Vienna Cardinals
5-3-2 Tactiek success
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Engling passt de bal met de wreef. Traverso rent richting de bal. Traverso passt de bal zonder na te denken. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek schiet op doel. Quadrado bokst de bal weg. Quadrado met een sublieme pass. Raidl kopt de bal weg. Klungelig pakt Chipende de bal. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek draait met de bal, schiet en ... Quadrado bokst de bal weg.

21e minuut.
Aittoniemi geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Zadra. Goede buitenspelval van de verdediging. Raidl neemt vlug de vrije trap. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Engling is nu in balbezit. Engling passt de bal in één keer door. Cvrlje met een sublieme pass. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zadra is nu in balbezit. Zadra geeft een lange en hoge pass. Tyyskä is nu in balbezit. Tyyskä haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tyyskä is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Vienna Cardinals 1:0

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Untner de bal onder controle te krijgen. Klijnjan onderschept slim de pass. Klijnjan probeert naar een medespeler te passen. Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadra schiet op doel. Gerstenhuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 48%, Vienna Cardinals 52%.
fc_tex - Vienna Cardinals 1:0

49e minuut.
Sazalan verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada geeft een hoge lob. Zadra is nu in balbezit. Zadra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Valentin passt de bal met de wreef. Zadra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jordan. Zadra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klijnjan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gerstenhuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Untner speelt de bal door. Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vuorikivi geeft een lange en hoge pass. Rosada kopt de bal weg. Klijnjan probeert de bal aan de voet te houden. Tyyskä speelt de bal door. Valentin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nord komt het veld opgelopen. Teufl komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Chipende geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvrlje met de inworp. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valentin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Klijnjan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klijnjan geeft een lange en hoge pass. Tyyskä maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Teufl is nu in balbezit. Chipende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teufl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raidl met een snel genomen vrije trap. Traverso maakt een snoekduik en kopt de bal. Wyrobek geeft een lange en hoge pass. Quadrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Wyrobek de bal. Raidl is nu in balbezit. Klijnjan probeert naar een medespeler te passen. Zadra is nu in balbezit. Zadra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cvrlje geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wyrobek de bal. Vuorikivi is nu in balbezit. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tyyskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nord onderschept slim de pass. Zadra is nu in balbezit. Tyyskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flügel komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Jordan met een sublieme pass. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap. Quadrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_tex - Vienna Cardinals 1:1

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Zadra stond buitenspel. Tuller neemt vlug de vrije trap. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap. Quadrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_tex - Vienna Cardinals 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_tex 49%, Vienna Cardinals 51%.
fc_tex - Vienna Cardinals 1:2