Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vienna Cardinals VfL Beul 1971
success Tactiek 3 - 4 - 3
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Drabits bereikt de bal nog maar net als eerste. Dormetta onderschept slim de pass. Dormetta passt de bal zonder na te denken. Norden is nu in balbezit. Norden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottvald passt de bal zonder na te denken. Janotta probeert de bal aan de voet te houden. Engling is nu in balbezit. Engling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Naggi geeft de bal voor. Norden kopt de bal weg. Tuller is nu in balbezit. Natti onderschept slim de pass. Natti haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Cvrlje passt de bal met de wreef. Traverso is nu in balbezit. Naggi begaat een overtreding. Naggi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Janotta passt de bal met de wreef. Dormetta is nu in balbezit. Dormetta passt de bal met de wreef. Natti rent richting de bal. Natti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Naggi verovert de bal door een tackle van achteren. Naggi geeft een hoge lob. Norden is nu in balbezit. Norden haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 0:1

27e minuut.
Drabits kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Naggi de bal onder controle te krijgen. Naggi geeft een hoge lob. Dormetta rent richting de bal. Dormetta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Żółkiewski onderschept slim de pass. Żółkiewski geeft een lange en hoge pass. Natti kan de bal niet met de borst controleren. Natti haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 0:2

31e minuut.
Cvrlje is nu in balbezit. Cvrlje met een sublieme pass. Untner is nu in balbezit. Natti rent richting de bal. Natti schiet op doel. Gerstenhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dormetta is nu in balbezit. Dormetta passt de bal in één keer door. Norden is nu in balbezit. Norden schiet op doel. Gerstenhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 0:3

40e minuut.
Cvrlje bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrlje probeert naar een medespeler te passen. Traverso rent richting de bal. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Axmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 1:3

44e minuut.
Jordan probeert naar een medespeler te passen. Engling bereikt de bal nog maar net als eerste. Engling met een sublieme pass. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 54%, VfL Beul 1971 46%.
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 1:3

49e minuut.
Traverso rent richting de bal. Naggi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Urbanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyrobek onderschept slim de pass. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gerstenhuber geeft een hoge lob. Jordan kopt de bal weg. Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen. Cockings bereikt de bal nog maar net als eerste. Cockings geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Naggi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Traverso. Naggi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cantafio komt het veld opgelopen. Burdin komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Drabits bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Burdin zijn tegenspeler op de grond. Drabits is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drabits zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 2:3

65e minuut.
Cantafio verovert de bal door een tackle van achteren. Burdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdin geeft een hoge lob. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Żółkiewski rent richting de bal. Gottvald probeert naar een medespeler te passen. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 2:4

71e minuut.
Norden controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Placek komt het veld opgelopen. Flügel komt het veld opgelopen. Teufl komt het veld opgelopen. Roxer komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Jordan de bal. Cantafio geeft de bal voor. Natti is nu in balbezit. Roxer is nu in balbezit. Roxer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jordan geeft een hoge lob. Żółkiewski kopt de bal weg. Cockings heeft problemen om de bal te vangen. Wyrobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrobek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Burdin heeft problemen om de bal te vangen. Drabits is nu in balbezit. Burdin onderschept slim de pass. Burdin draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 2:5

79e minuut.
Urbanek met een sublieme pass. Jordan is nu in balbezit. Jordan probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek schiet op doel. Axmann bokst de bal weg.

83e minuut.
Gaschler geeft de bal voor. Untner rent richting de bal. Roxer begaat een overtreding. Untner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Natti probeert de bal aan de voet te houden. Naggi is nu in balbezit. Naggi geeft de bal voor. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Cantafio onderschept slim de pass. Cantafio speelt de bal door. Roxer bereikt de bal nog maar net als eerste. Roxer schiet op doel. Gerstenhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 53%, VfL Beul 1971 47%.
Vienna Cardinals - VfL Beul 1971 2:6