Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VfL Beul 1971 Skinwalker Ranch
3 - 5 - 2 Tactiek Dampf+Nude+Polka
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 59.6
good Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Egger speelt de bal door. Serre is nu in balbezit. Cockings schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cockings krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Egger geeft een hoge lob. Norden is nu in balbezit. Norden passt de bal in één keer door. Naggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Naggi haalt uit met een fantastische trap. Schanko bokst de bal weg.

6e minuut.
Norden speelt de bal door. Gottvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottvald passt de bal met de wreef. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Saner geeft een lange en hoge pass. Norden heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haas. Haas krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Serre rent richting de bal. Cockings legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yrttiranta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Axmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 0:1

15e minuut.
Cockings geeft een hoge lob. Bajčeta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norden. Norden krijgt een gele kaart. Bajčeta raakt geblesseerd tijdens het duel. Neuhaus met een snel genomen vrije trap. Bajčeta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Norden heeft problemen om de bal te vangen. Haas speelt de bal door. Żółkiewski onderschept slim de pass. Bajčeta is nu in balbezit. Bajčeta geeft de bal voor. Axmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martorello heeft problemen om de bal te vangen. Yrttiranta is nu in balbezit. Yrttiranta schiet op doel. Martorello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 0:2

19e minuut.
Yrttiranta passt de bal zonder na te denken. Egger heeft problemen om de bal te vangen. Egger met een sublieme pass. Bajčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 0:3

20e minuut.
Martorello speelt de bal door. Serre rent richting de bal. Serre passt de bal in één keer door. Yrttiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yrttiranta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Colognesi passt de bal zonder na te denken. Kapturek verovert de bal door een tackle van achteren. Naggi rent richting de bal. Naggi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Żółkiewski is nu in balbezit. Żółkiewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bajčeta de bal onder controle te krijgen. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Bajčeta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Yrttiranta verovert de bal door een tackle van achteren. Yrttiranta geeft de bal voor. Serre is nu in balbezit. Serre draait met de bal, schiet en ... Axmann probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

33e minuut.
Burdin verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Egger neemt de hoekschop. Serre bereikt de bal nog maar net als eerste. Serre geeft een lange en hoge pass. Axmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti passt de bal zonder na te denken. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi haalt uit met een fantastische trap. Schanko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 1:3

36e minuut.
Saner rent richting de bal. Saner geeft de bal voor. Serre kopt de bal weg. Yrttiranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yrttiranta schiet op doel. Axmann bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Serre geeft de bal voor. Axmann speelt de bal door. Egger controleert de bal met de borst. Egger geeft de bal voor. Yrttiranta rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Neuhaus geeft een hoge lob. Żółkiewski kopt de bal weg. Cockings rent richting de bal. Serre onderschept slim de pass. Serre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 66%, Skinwalker Ranch 34%.
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 1:3

46e minuut.
Wojna komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Egger kopt de bal weg. Serre bereikt de bal nog maar net als eerste. Serre geeft een hoge lob. Yrttiranta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 1:4

49e minuut.
Yrttiranta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Egger de bal. Egger speelt de bal door. Serre is nu in balbezit. Serre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Gottvald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egger met een sublieme pass. Klungelig pakt Serre de bal. Serre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 1:5

56e minuut.
Egger passt de bal met de wreef. Serre is nu in balbezit. Cockings legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yrttiranta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbanek komt het veld opgelopen. Cantafio komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cockings geeft een hoge lob. Serre probeert de bal aan de voet te houden. Urbanek kopt de bal weg. Naggi is nu in balbezit. Naggi schiet op doel. Schanko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Flammer komt het veld opgelopen. Freiherr komt het veld opgelopen. Roxer komt het veld opgelopen.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbanek neemt de hoekschop. Egger geeft een hoge lob. Yrttiranta rent richting de bal. Yrttiranta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Naggi is nu in balbezit. Naggi passt de bal zonder na te denken. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VfL Beul 1971 67%, Skinwalker Ranch 33%.
VfL Beul 1971 - Skinwalker Ranch 2:5