Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Zombieland AS Cannes
5-3-2 moja Tactiek Własna
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
42.5 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Kemancı verovert de bal door een tackle van achteren. Kemancı probeert naar een medespeler te passen. Severinsson rent richting de bal. Severinsson schiet op doel. Ioanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - AS Cannes 0:1

5e minuut.
Biasini is nu in balbezit. Biasini passt de bal zonder na te denken. Joyeux is nu in balbezit. Joyeux haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Zombieland - AS Cannes 1:1

8e minuut.
Anatol speelt de bal door. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Albis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Severinsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Severinsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ioanin bokst de bal weg.

11e minuut.
Ðăng Khoa onderschept slim de pass. Anatol onderschept slim de pass. Anatol geeft een lange en hoge pass. Mroziak heeft problemen om de bal te vangen. Mroziak schiet op doel. Ioanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Rabenda passt de bal zonder na te denken. Anatol rent richting de bal. Anatol met een sublieme pass. Mroziak rent richting de bal. Mroziak schiet op doel. Paal! Severinsson is nu in balbezit. Severinsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - AS Cannes 1:2

25e minuut.
Biasini geeft een lange en hoge pass. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek passt de bal met de wreef. Joyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyeux draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Anatol is nu in balbezit. Anatol passt de bal in één keer door. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kemancı met een sublieme pass. Menci rent richting de bal. Špírek onderschept slim de pass. Špírek schiet op doel. Duvarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Albis geeft een lange en hoge pass. Vigneron geeft een lange en hoge pass. Biasini kopt de bal weg. Joyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyeux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Firmino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surányi rent richting de bal. Surányi geeft een lange en hoge pass. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak schiet op doel. Ioanin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 67%, AS Cannes 33%.
F.C. Zombieland - AS Cannes 1:2

46e minuut.
Vigneron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemancı rent richting de bal. Firmino geeft een hoge lob. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Albis onderschept slim de pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak passt de bal met de wreef. Firmino rent richting de bal. Firmino passt de bal zonder na te denken. Paal!

53e minuut.
Klungelig pakt Surányi de bal. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Lung schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ka Lung krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Firmino is nu in balbezit. Firmino passt de bal in één keer door. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ioanin trapt de bal weg van het doel. Kemancı kopt de bal weg. Joyeux is nu in balbezit. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek draait met de bal, schiet en ... Duvarcı bokst de bal weg.

62e minuut.
Vigneron probeert naar een medespeler te passen. Biasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biasini passt de bal met de wreef. Joyeux is nu in balbezit. Joyeux draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Firmino speelt de bal door. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi probeert naar een medespeler te passen. Severinsson rent richting de bal. Severinsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mroziak onderschept slim de pass. Mroziak speelt de bal door. Severinsson is nu in balbezit. Severinsson draait met de bal, schiet en ... Ioanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - AS Cannes 1:3

87e minuut.
Valavickas kopt de bal weg. Daar is Surányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surányi geeft de bal voor. Severinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol geeft de bal voor. Valavickas kan de bal niet met de borst controleren. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 64%, AS Cannes 36%.
F.C. Zombieland - AS Cannes 1:3