Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz FC Plaut
klasyk Tactiek 433
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 39.1
solid Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen good


7e minuut.
Martínez Acosta passt de bal zonder na te denken. Koukoulomatis is nu in balbezit. Koukoulomatis passt de bal met de wreef. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Marysek speelt de bal door. Klungelig pakt Fąfara de bal. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Gostomski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koukoulomatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukoulomatis passt de bal met de wreef. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta speelt de bal door. Koukoulomatis rent richting de bal. Hinkel rent richting de bal. Hinkel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gniazdowski rent richting de bal. Dagga is nu in balbezit. Zubieta begaat een overtreding. Dagga raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorawski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Koukoulomatis rent richting de bal. Fąfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukoulomatis onderschept slim de pass. Koukoulomatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Plaut 1:0

33e minuut.
Stijnen met een sublieme pass. Klungelig pakt Martínez Acosta de bal. Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski passt de bal met de wreef. Niżnik heeft problemen om de bal te vangen. Hinkel rent richting de bal. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Gostomski passt de bal in één keer door. Koukoulomatis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zub. Zub krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 33%, FC Plaut 67%.
Skazani na Sukcezz - FC Plaut 1:0

46e minuut.
Martínez Acosta rent richting de bal. Martínez Acosta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hinkel de bal. Koukoulomatis rent richting de bal. Koukoulomatis schiet op doel. Chrzanowski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mihart kopt de bal weg. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski speelt de bal door. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gostomski rent richting de bal. Gostomski geeft een hoge lob. Gorawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Hinkel haalt uit met een fantastische trap. Chrzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Gostomski is nu in balbezit. Gostomski passt de bal zonder na te denken. Hinkel is nu in balbezit. Koukoulomatis is nu in balbezit. Koukoulomatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Plaut 2:0

64e minuut.
Vondráček komt het veld opgelopen. Freese komt het veld opgelopen. Maliszewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vondráček speelt de bal door. Klungelig pakt Koukoulomatis de bal. Koukoulomatis passt de bal in één keer door. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski speelt de bal door. Fąfara rent richting de bal. Hinkel onderschept slim de pass. Hinkel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Maliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Freese probeert naar een medespeler te passen. Koukoulomatis speelt de bal door. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - FC Plaut 3:0

83e minuut.
Niżnik speelt de bal door. Dagga is nu in balbezit. Vondráček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vondráček krijgt een gele kaart. Dagga wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 23%, FC Plaut 77%.
Skazani na Sukcezz - FC Plaut 3:0