Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plaut Skazani na Sukcezz
433 Tactiek klasyk
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen good


12e minuut.
Freese probeert naar een medespeler te passen. Koukoulomatis rent richting de bal. Koukoulomatis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinkel schiet op doel. Chrzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koukoulomatis is nu in balbezit. Koukoulomatis schiet op doel. Chrzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Fąfara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Freese speelt de bal door. Koukoulomatis rent richting de bal. Koukoulomatis probeert naar een medespeler te passen. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Freese geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bayraktar probeert naar een medespeler te passen. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ryndak kan de bal niet met de borst controleren. Chrzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bertrand verovert de bal door een tackle van achteren. Bertrand probeert naar een medespeler te passen. Freese met een sublieme pass. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel draait met de bal, schiet en ... Chrzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kózka geeft de bal voor. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap. Wojnarowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 66%, Skazani na Sukcezz 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plaut - Skazani na Sukcezz 0:0

64e minuut.
Stijnen kopt de bal weg. Bayraktar is nu in balbezit. Bayraktar passt de bal met de wreef. Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinkel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lód passt de bal in één keer door. Freese is nu in balbezit. Marysek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marysek krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bayraktar passt de bal met de wreef. Martínez Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Acosta probeert naar een medespeler te passen. Hinkel is nu in balbezit. Hinkel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 79%, Skazani na Sukcezz 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plaut - Skazani na Sukcezz 0:0