Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Zombieland FC Plaut
5-3-2 moja Tactiek 433
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
15 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Vigneron verovert de bal door een tackle van achteren. Vigneron speelt de bal door. Špírek is nu in balbezit. Špírek haalt uit met een fantastische trap. Ryndak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Biasini zal de hoekschop nemen. Joyeux maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Marysek met een harde bal richting middenveld. Dagga kopt de bal weg. Ka Lung speelt de bal door. Pielesiak heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kemancı geeft de bal voor. Špírek is nu in balbezit. Fąfara rent richting de bal. Špírek onderschept slim de pass. Špírek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lantos geeft een hoge lob. Joyeux kopt de bal weg. Biasini rent richting de bal. Biasini geeft de bal voor. Vigneron speelt de bal door. Chrzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ryndak geeft een hoge lob. Dagga kopt de bal weg. Ka Lung heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Ioanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ryndak geeft een hoge lob. Kózka kopt de bal weg. Klungelig pakt Valavickas de bal. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kemancı passt de bal in één keer door. Biasini is nu in balbezit. Biasini passt de bal zonder na te denken. Joyeux rent richting de bal. Joyeux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - FC Plaut 1:0

23e minuut.
Kemancı passt de bal in één keer door. Biasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biasini met een sublieme pass. Joyeux is nu in balbezit. Joyeux haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chrzanowski met een sublieme pass. Dagga kopt de bal weg. Ka Lung heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gorawski geeft een lange en hoge pass. Špírek is nu in balbezit. Klungelig pakt Špírek de bal. Špírek haalt uit met een fantastische trap. Chrzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kózka probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lantos. Pielesiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kózka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vigneron bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigneron geeft een lange en hoge pass. Joyeux kopt de bal weg. Špírek rent richting de bal. Špírek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ryndak speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Niżnik de bal onder controle te krijgen. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap. Ioanin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Zombieland - FC Plaut 1:1

38e minuut.
Ka Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Lung probeert naar een medespeler te passen. Biasini probeert naar een medespeler te passen. Joyeux rent richting de bal. Joyeux draait met de bal, schiet en ... Chrzanowski bokst de bal weg.

44e minuut.
Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga verovert de bal door een tackle van achteren. Dagga speelt de bal door. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 60%, FC Plaut 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Zombieland - FC Plaut 1:1

48e minuut.
Daar is Kemancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joyeux is nu in balbezit. Joyeux passt de bal in één keer door. Špírek rent richting de bal. Špírek draait met de bal, schiet en ... Chrzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagga passt de bal in één keer door. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek onderschept slim de pass. Špírek onderschept slim de pass. Špírek haalt uit met een fantastische trap. Chrzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - FC Plaut 2:1

54e minuut.
Gorawski speelt de bal door. Dagga rent richting de bal. Dagga geeft de bal voor. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albis heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... Ioanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Zombieland - FC Plaut 2:2

56e minuut.
Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorawski is nu in balbezit. Gorawski passt de bal in één keer door. Pielesiak rent richting de bal. Pielesiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lód geeft een hoge lob. Daar is Ka Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielesiak is nu in balbezit. Klungelig pakt Pielesiak de bal. Pielesiak draait met de bal, schiet en ... Ioanin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Lód is nu in balbezit. Vigneron onderschept slim de pass. Vigneron geeft een lange en hoge pass. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Fąfara kan de bal niet met de borst controleren. Fąfara speelt de bal door. Lód probeert de bal met de borst te controleren. Špírek is nu in balbezit. Špírek schiet op doel. Chrzanowski bokst de bal weg.

72e minuut.
Ka Lung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dagga met de inworp. Daar is Gorawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorawski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Biasini rent richting de bal. Biasini met een sublieme pass. Joyeux rent richting de bal. Joyeux draait met de bal, schiet en ... Chrzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - FC Plaut 3:2

82e minuut.
Kózka kopt de bal weg. Ka Lung probeert de bal met de borst te controleren. Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Dagga rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 58%, FC Plaut 42%.
F.C. Zombieland - FC Plaut 3:2