Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz AS Cannes
klasyk Tactiek Własna
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.8 gemiddelde waardering 49
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


16e minuut.
Anatol probeert de bal met de borst te controleren. Anatol met een sublieme pass. Bertrand met een sublieme pass. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ... Kosider bokst de bal weg.

17e minuut.
Freese onderschept slim de pass. Freese probeert naar een medespeler te passen. Judek geeft een hoge lob. Dabović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Rabenda geeft een lange en hoge pass. Anatol probeert naar een medespeler te passen. Turi is nu in balbezit. Turi haalt uit met een fantastische trap. Kosider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - AS Cannes 0:1

32e minuut.
Judek speelt de bal door. Firmino is nu in balbezit. Firmino probeert naar een medespeler te passen. Turi rent richting de bal. Turi draait met de bal, schiet en ... Kosider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Turi rent richting de bal. Lenneblad verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wiesinger speelt de bal door. Vondráček is nu in balbezit. Vondráček met een sublieme pass. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 48%, AS Cannes 52%.
Skazani na Sukcezz - AS Cannes 0:1

51e minuut.
Anatol met een sublieme pass. Firmino rent richting de bal. Firmino passt de bal met de wreef. Turi rent richting de bal. Turi draait met de bal, schiet en ... Kosider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kosider trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Judek de bal. Surányi probeert naar een medespeler te passen. Turi rent richting de bal. Turi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - AS Cannes 0:2

61e minuut.
Maliszewski rent richting de bal. Firmino verovert de bal door een tackle van achteren. Firmino geeft een lange en hoge pass. Turi is nu in balbezit. Turi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Surányi met een sublieme pass. Meslissovas geeft de bal voor. Mihart is nu in balbezit. Mroziak onderschept slim de pass. Mroziak schiet op doel. Kosider probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mroziak rent richting de bal. Turi rent richting de bal. Surányi is nu in balbezit. Surányi schiet op doel. Kosider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - AS Cannes 0:3

70e minuut.
Firmino is nu in balbezit. Firmino passt de bal met de wreef. Mroziak rent richting de bal. Mroziak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bertrand de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Surányi rent richting de bal. Giza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surányi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihart rent richting de bal. Mroziak verovert de bal door een tackle van achteren. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Mroziak probeert naar een medespeler te passen. Bertrand probeert naar een medespeler te passen. Anatol is nu in balbezit. Anatol geeft de bal voor. Turi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - AS Cannes 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 51%, AS Cannes 49%.
Skazani na Sukcezz - AS Cannes 0:4