Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes Skazani na Sukcezz
Własna Tactiek klasyk
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 50
goed Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Turi is nu in balbezit. Mroziak rent richting de bal. Turi rent richting de bal. Turi schiet op doel. Wojnarowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Skazani na Sukcezz 1:0

17e minuut.
Firmino geeft een hoge lob. Bertrand rent richting de bal. Met opzet legt Turi zijn tegenspeler op de grond. Turi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 50%, Skazani na Sukcezz 50%.
AS Cannes - Skazani na Sukcezz 1:0

54e minuut.
Hinkel verovert de bal door een tackle van achteren. Menci onderschept slim de pass. Koukoulomatis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koukoulomatis krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino onderschept slim de pass. Firmino geeft de bal voor. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. Freese passt de bal met de wreef. Surányi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hinkel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinkel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Surányi probeert naar een medespeler te passen. Freese rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Firmino. Firmino krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Freese passt de bal met de wreef. Menci rent richting de bal. Hinkel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinkel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 50%, Skazani na Sukcezz 50%.
AS Cannes - Skazani na Sukcezz 1:0