Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Plaut AS Cannes
433 Tactiek Własna
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.1 gemiddelde waardering 49.8
matig Schieten solide
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Anatol rent richting de bal. Anatol speelt de bal door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap. Chrzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - AS Cannes 0:1

8e minuut.
Zasusz probeert naar een medespeler te passen. Fąfara is nu in balbezit. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi schiet op doel. Chrzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - AS Cannes 0:2

10e minuut.
Firmino geeft de bal voor. Turi kopt de bal weg. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ponzo onderschept slim de pass. Ponzo geeft de bal voor. Fąfara is nu in balbezit. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol geeft een lange en hoge pass. Turi probeert de bal aan de voet te houden. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Firmino speelt de bal door. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ryndak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - AS Cannes 0:3

41e minuut.
Anatol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi met een sublieme pass. Firmino geeft een hoge lob. Turi krijgt zijn hoofd ertegen. Chrzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 74%, AS Cannes 26%.
FC Plaut - AS Cannes 0:3

46e minuut.
Turi met een sublieme pass. Mroziak rent richting de bal. Gniazdowski begaat een overtreding. Gniazdowski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Dagga speelt de bal door. Anatol rent richting de bal. Anatol met een sublieme pass. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Anatol probeert naar een medespeler te passen. Firmino met een sublieme pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - AS Cannes 0:4

69e minuut.
Daar is Surányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surányi geeft een hoge lob. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel. Chrzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 64%, AS Cannes 36%.
FC Plaut - AS Cannes 0:4