Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Zombieland Skazani na Sukcezz
5-3-2 moja Tactiek klasyk
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Freese verovert de bal door een tackle van achteren. Freese speelt de bal door. Dabović rent richting de bal. Dabović schiet op doel. Wojdyło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Vondráček de bal. Vondráček speelt de bal door. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Skazani na Sukcezz 0:1

21e minuut.
Giza rent richting de bal. Giza speelt de bal door. Dabović rent richting de bal. Dabović draait met de bal, schiet en ... Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski passt de bal zonder na te denken. Dabović is nu in balbezit. Dabović haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maliszewski geeft de bal voor. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza passt de bal in één keer door. Dabović is nu in balbezit. Dabović schiet op doel. Wojdyło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garande rent richting de bal. Garande geeft een lange en hoge pass. Korda kopt de bal weg. Giza kan de bal niet met de borst controleren. Giza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kemancı is nu in balbezit. Dabović onderschept slim de pass. Dabović probeert naar een medespeler te passen. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski schiet op doel. Wojdyło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 68%, Skazani na Sukcezz 32%.
F.C. Zombieland - Skazani na Sukcezz 0:1

47e minuut.
Kemancı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maliszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giza rent richting de bal. Freese speelt de bal door. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Praça passt de bal in één keer door. Riihikunnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giza maakt een afschuwelijke overtreding. Giza krijgt een gele kaart. Riihikunnas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riihikunnas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Myszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kosider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Zombieland - Skazani na Sukcezz 1:1

82e minuut.
Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski passt de bal in één keer door. Vondráček probeert naar een medespeler te passen. Dabović rent richting de bal. Dabović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wojdyło trapt de bal weg van het doel. Vondráček kopt de bal weg. Daar is Dellamonica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabović rent richting de bal. Dabović haalt uit met een fantastische trap. Wojdyło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski passt de bal in één keer door. Dabović is nu in balbezit. Dabović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Zombieland - Skazani na Sukcezz 1:2

90e minuut.
Korda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cashman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Zombieland 69%, Skazani na Sukcezz 31%.
F.C. Zombieland - Skazani na Sukcezz 1:2