Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skazani na Sukcezz F.C. Zombieland
klasyk Tactiek 5-3-2 moja
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Joyeux passt de bal zonder na te denken. Špírek heeft problemen om de bal te vangen. Lenneblad begaat een overtreding. Špírek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kemancı komt bij de bal en schiet. Kosider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joyeux is nu in balbezit. Joyeux haalt uit met een fantastische trap. Kosider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Wiesinger probeert naar een medespeler te passen. Judek met een sublieme pass. Freese met een sublieme pass. Joyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyeux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vondráček met de inworp. Giza is nu in balbezit. Giza speelt de bal door. Dabović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabović schiet op doel. Ioanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Špírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špírek passt de bal in één keer door. Joyeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Joyeux schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - F.C. Zombieland 0:1

17e minuut.
Valavickas geeft een hoge lob. Špírek rent richting de bal. Bertrand speelt de bal door. Biasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Biasini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vondráček met de inworp. Giza is nu in balbezit. Giza passt de bal met de wreef. Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lantos is nu in balbezit. Giza onderschept slim de pass. Giza passt de bal zonder na te denken. Dabović is nu in balbezit. Dabović haalt uit met een fantastische trap. Ioanin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vondráček probeert naar een medespeler te passen. Dabović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos verovert de bal door een tackle van achteren. Giza onderschept slim de pass. Giza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Maliszewski met de inworp. Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa met een sublieme pass. Dabović is nu in balbezit. Dabović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Freese heeft problemen om de bal te vangen. Vigneron onderschept slim de pass. Vigneron geeft een hoge lob. Špírek is nu in balbezit. Špírek schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lantos onderschept slim de pass. Freese onderschept slim de pass. Freese passt de bal zonder na te denken. Dabović rent richting de bal. Dabović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ioanin trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Freese de bal onder controle te krijgen. Dabović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 34%, F.C. Zombieland 66%.
Skazani na Sukcezz - F.C. Zombieland 0:1

48e minuut.
Joyeux speelt de bal door. Bertrand rent richting de bal. Špírek verovert de bal door een tackle van achteren. Špírek haalt uit met een fantastische trap. Kosider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - F.C. Zombieland 0:2

54e minuut.
Freese met een sublieme pass. Vondráček bereikt de bal nog maar net als eerste. Vondráček passt de bal in één keer door. Dabović heeft problemen om de bal te vangen. Dabović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Freese de bal. Judek probeert naar een medespeler te passen. Giza is nu in balbezit. Giza draait met de bal, schiet en ... Ioanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skazani na Sukcezz - F.C. Zombieland 1:2

57e minuut.
Freese passt de bal met de wreef. Ka Lung is nu in balbezit. Dabović onderschept slim de pass. Dabović haalt uit met een fantastische trap. Ioanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mihart met een sublieme pass. Dabović rent richting de bal. Freese is nu in balbezit. Klungelig pakt Giza de bal. Giza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vondráček heeft problemen om de bal te vangen. Vondráček probeert naar een medespeler te passen. Dabović rent richting de bal. Dabović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Ka Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skazani na Sukcezz - F.C. Zombieland 2:2

86e minuut.
Giza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantos is nu in balbezit. Vigneron speelt de bal door. Špírek is nu in balbezit. Špírek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skazani na Sukcezz 28%, F.C. Zombieland 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skazani na Sukcezz - F.C. Zombieland 2:2