Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska FormulaManager
t1df2 Tactiek 4-3-3 Of
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
58.9 gemiddelde waardering 65.5
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Gos is nu in balbezit. Nitu verovert de bal door een tackle van achteren. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård schiet op doel. Gilardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kloss passt de bal zonder na te denken. Meisingset rent richting de bal. Meisingset passt de bal zonder na te denken. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nitu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nørregård springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:1

9e minuut.
Blondel rent richting de bal. Blondel geeft een hoge lob. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. Gilardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:2

18e minuut.
Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft de bal voor. Chalbaud heeft problemen om de bal te vangen. Chalbaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:3

22e minuut.
Kloss passt de bal in één keer door. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset passt de bal in één keer door. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Regulasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulasiewicz begaat een overtreding. Regulasiewicz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Felipe de bal onder controle te krijgen. Gilardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nitu zal de hoekschop nemen. Nørregård maakt een snoekduik en kopt de bal. Gilardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regulasiewicz rent richting de bal. Regulasiewicz geeft een lange en hoge pass. Meisingset geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nitu geeft de bal voor. Nørregård kopt de bal weg. Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. Gilardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:4

33e minuut.
Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset passt de bal zonder na te denken. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård draait met de bal, schiet en ... Gilardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:5

35e minuut.
Kloss onderschept slim de pass. Spinelli is nu in balbezit. Blondel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Blondel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Mascaró geeft de bal voor. Şərifov kopt de bal weg. Wenyuan is nu in balbezit. Wenyuan geeft de bal voor. Hornos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cruz Barreiro met een harde bal richting middenveld. Garitano kopt de bal weg. Nitu rent richting de bal. Nitu geeft een lange en hoge pass. Gilardi bokst de bal weg.

42e minuut.
Millet geeft de bal voor. Regulasiewicz rent richting de bal. Gorzała onderschept slim de pass. Gorzała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 64%, FormulaManager 36%.
Gambs de Weska - FormulaManager 0:6

49e minuut.
Millet passt de bal zonder na te denken. Nitu is nu in balbezit. Nitu passt de bal in één keer door. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Gilardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:7

51e minuut.
Nitu geeft de bal voor. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud passt de bal in één keer door. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:8

54e minuut.
Nitu heeft problemen om de bal te vangen. Nitu passt de bal in één keer door. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Paal! Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:9

65e minuut.
Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała onderschept slim de pass. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:10

72e minuut.
Şərifov met een snelle inworp. Meisingset is nu in balbezit. Meisingset passt de bal zonder na te denken. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Nørregård verovert de bal door een tackle van achteren. Nørregård passt de bal zonder na te denken. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Gilardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:11

77e minuut.
Meisingset geeft de bal voor. Nørregård heeft problemen om de bal te vangen. Garitano is nu in balbezit. Nørregård verovert de bal door een tackle van achteren. Nørregård draait met de bal, schiet en ... Gilardi bokst de bal weg.

87e minuut.
Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft de bal voor. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - FormulaManager 0:12

88e minuut.
Felipe rent richting de bal. Felipe passt de bal met de wreef. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Gilardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 73%, FormulaManager 27%.
Gambs de Weska - FormulaManager 0:12