Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
artriticos Terminator F.C.
Wing Tactiek 4-1-2-w-2-ruffy1
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 42.9
good Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bereczki is nu in balbezit. Fengler rent richting de bal. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Daar is Huzmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Kourkounakis de bal onder controle te krijgen. Lleras is nu in balbezit. Kourkounakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras verovert de bal door een tackle van achteren. Lleras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama rent richting de bal. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Weetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
artriticos - Terminator F.C. 0:1

27e minuut.
Bereczki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valderrama is nu in balbezit. Valencia Díaz maakt een afschuwelijke overtreding. Valencia Díaz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cheng-Sin rent richting de bal. Wajerczyk probeert naar een medespeler te passen. Bereczki geeft de bal voor. Fengler is nu in balbezit. Fengler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Potier passt de bal met de wreef. Ruviaro rent richting de bal. Llano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Llano krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cheng-Sin geeft een lange en hoge pass. Solarte verovert de bal door een tackle van achteren. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro geeft een lange en hoge pass. Angulo maakt een snoekduik en kopt de bal. Alexe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 45%, Terminator F.C. 55%.
artriticos - Terminator F.C. 0:1

55e minuut.
Bereczki geeft een lange en hoge pass. Wajerczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin draait met de bal, schiet en ... Solarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alexe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
artriticos - Terminator F.C. 1:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zachwieja komt het veld opgelopen. Enrique komt het veld opgelopen. Cheng-Sin met de inworp. Enrique is nu in balbezit. Enrique passt de bal met de wreef. Valencia Díaz is nu in balbezit. Valencia Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin geeft de bal voor. Mezey heeft problemen om de bal te vangen. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Llano geeft een hoge lob. Enrique is nu in balbezit. Enrique speelt de bal door. Fengler heeft problemen om de bal te vangen. Fengler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Enrique passt de bal zonder na te denken. Angulo is nu in balbezit. Solarte onderschept slim de pass. Cheng-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artriticos 37%, Terminator F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
artriticos - Terminator F.C. 1:1