Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Heroicos FC FC Cassiopeia
Vamos! Tactiek Gamma Cass
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten good
solid Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Torje geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flaim met een snelle inworp. Vizcaya is nu in balbezit. Vizcaya geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Reimonde heeft problemen om de bal te vangen. Reimonde passt de bal met de wreef. Modesto rent richting de bal. Modesto draait met de bal, schiet en ... Polak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Masztalski kopt de bal weg. Reimonde is nu in balbezit. Urrego tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urrego krijgt een gele kaart. Reimonde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masztalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sanín speelt de bal door. Vizcaya heeft problemen om de bal te vangen. Guasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim is nu in balbezit. Flaim haalt uit met een fantastische trap. Polak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Sanín rent richting de bal. Masztalski onderschept slim de pass. Flaim is nu in balbezit. Flaim draait met de bal, schiet en ... Polak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - FC Cassiopeia 1:0

22e minuut.
Daar is Flaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kociniak begaat een overtreding. Flaim raakt geblesseerd tijdens het duel. Masztalski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Flaim de bal. Flaim geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Paciuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paciuga. Paciuga krijgt een gele kaart.

34e minuut.
dos Santos Silva passt de bal in één keer door. Reimonde is nu in balbezit. Reimonde geeft een lange en hoge pass. Flaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim draait met de bal, schiet en ... Polak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Inworp. Pachón komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Masztalski met een sublieme pass. Reimonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimonde geeft een hoge lob. Modesto springt en kopt de bal. Polak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kociniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polak met een sublieme pass. Kwasibrocki speelt de bal door. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Torje de bal. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanín rent richting de bal. Modesto onderschept slim de pass. Modesto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Heroicos FC 31%, FC Cassiopeia 69%.
Los Heroicos FC - FC Cassiopeia 1:0

53e minuut.
Urrego geeft een lange en hoge pass. Chi Keung is nu in balbezit. Guasca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guasca krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Torje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaim verovert de bal door een tackle van achteren. Flaim haalt uit met een fantastische trap. Polak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agustín komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Reimonde rent richting de bal. Reimonde geeft de bal voor. Daar is Flaim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaim haalt uit met een fantastische trap. Paciuga probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Oved komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Chi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagón onderschept slim de pass. Malagón passt de bal met de wreef. Flaim is nu in balbezit. Flaim draait met de bal, schiet en ... Polak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Heroicos FC 37%, FC Cassiopeia 63%.
Los Heroicos FC - FC Cassiopeia 1:0