Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-21 01:29
  • Competitiewedstrijd: Liga Fantastica
  • Stadion: M Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5827
FC Cassiopeia Los Heroicos FC
Gamma Cass Tactiek Nueva
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
39.2 gemiddelde waardering 39.4
very good Schieten average
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kociniak is nu in balbezit. Kociniak geeft een hoge lob. Muñiz is nu in balbezit. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Karaibrahimoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karaibrahimoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldarriaga met een snelle inworp. Gaona geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Guasca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Los Heroicos FC 1:0

30e minuut.
Inworp. Yáñez komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kwasibrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasibrocki passt de bal zonder na te denken. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez schiet op doel. Ślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Los Heroicos FC 2:0

40e minuut.
Urrego kopt de bal weg. Ariza probeert de bal aan de voet te houden. Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez draait met de bal, schiet en ... Ślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Los Heroicos FC 3:0

44e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez passt de bal in één keer door. Modesto is nu in balbezit. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 53%, Los Heroicos FC 47%.
FC Cassiopeia - Los Heroicos FC 3:0

51e minuut.
Yáñez passt de bal zonder na te denken. Ochoa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saldarriaga. Saldarriaga krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Álvarez stond buitenspel. Agustín komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaona passt de bal met de wreef. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Malagón speelt de bal door. Klungelig pakt Modesto de bal. Modesto schiet op doel. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vizcaya rent richting de bal. Kociniak onderschept slim de pass. Kociniak geeft de bal voor. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Frassinelli geeft een hoge lob. Chi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasca maakt een afschuwelijke overtreding. Guasca krijgt een gele kaart.

81e minuut.
dos Santos Silva rent richting de bal. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín verovert de bal door een tackle van achteren. Agustín schiet op doel. Ślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - Los Heroicos FC 4:0

87e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Frassinelli rent richting de bal. Frassinelli passt de bal in één keer door. Agustín is nu in balbezit. Agustín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. dos Santos Silva onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwasibrocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chi Keung krijgt zijn hoofd ertegen. Ślak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 50%, Los Heroicos FC 50%.
FC Cassiopeia - Los Heroicos FC 4:0