Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-23 01:28
  • Competitiewedstrijd: Liga Fantastica
  • Stadion: M Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4934
FC Cassiopeia artriticos
Gamma Cass Tactiek Wing
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
55.6 gemiddelde waardering 48.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tiến Tùng onderschept slim de pass. Tiến Tùng passt de bal in één keer door. Neagoe is nu in balbezit. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Oved draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Paciuga passt de bal zonder na te denken. Flick geeft de bal voor. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Weetman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - artriticos 1:0

8e minuut.
Flick passt de bal zonder na te denken. Yáñez is nu in balbezit. Yáñez geeft de bal voor. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Weetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cifuentes is nu in balbezit. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez met een sublieme pass. Daar is Fengler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fengler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Goluska is nu in balbezit. Goluska passt de bal in één keer door. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Weetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cassiopeia - artriticos 2:0

21e minuut.
Pandiani kopt de bal weg. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cifuentes rent richting de bal. Goluska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cifuentes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valencia Díaz met een snel genomen vrije trap. Fengler is nu in balbezit. Fengler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kiełczykowski neemt vlug de vrije trap. Oved rent richting de bal. Conrad begaat een overtreding. Conrad krijgt een gele kaart. Oved is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tiến Tùng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oved springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pandiani speelt de bal door. Neagoe is nu in balbezit. Pandiani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pandiani krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Neagoe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flick zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oved is nu in balbezit. Conrad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oved is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yáñez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Weetman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cifuentes kopt de bal weg. Paciuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciuga geeft een hoge lob. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 46%, artriticos 54%.
FC Cassiopeia - artriticos 2:0

47e minuut.
Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek geeft een lange en hoge pass. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Weetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Neagoe stond buitenspel. Pachón komt het veld opgelopen. Turchin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pandiani geeft een lange en hoge pass. Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin rent richting de bal. Turchin haalt uit met een fantastische trap. Weetman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Oved bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oved is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tiến Tùng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turchin krijgt zijn hoofd ertegen. Weetman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fengler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Enrique komt het veld opgelopen. Cheng-Sin komt het veld opgelopen. Zachwieja komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cheng-Sin rent richting de bal. Cheng-Sin passt de bal in één keer door. Fengler is nu in balbezit. Fengler haalt uit met een fantastische trap. Segura García probeert de bal aan de voet te houden. Boldici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Flick met een sublieme pass. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng passt de bal met de wreef. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Kociniak komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pandiani de bal. Turchin is nu in balbezit. Turchin schiet op doel. Weetman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cassiopeia 47%, artriticos 53%.
FC Cassiopeia - artriticos 2:0