Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Heroicos FC Terminator F.C.
Vamos! Tactiek 4-1-3-2-neiva2
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 65.6
good Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Fernández Urrutia onderschept slim de pass. Vizcaya met een sublieme pass. Fernández Urrutia met een sublieme pass. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Barnabé verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Urrutia is nu in balbezit. Fernández Urrutia geeft de bal voor. Concepción is nu in balbezit. Concepción haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:1

17e minuut.
Fernández Urrutia geeft de bal voor. dos Santos Silva heeft problemen om de bal te vangen. Apers is nu in balbezit. Apers geeft een hoge lob. Concepción maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:2

21e minuut.
Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Landazábal rent richting de bal. Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:3

35e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Klungelig pakt Ariza de bal. Concepción is nu in balbezit. Concepción draait met de bal, schiet en ... Ślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:4

38e minuut.
Guasca rent richting de bal. Apers onderschept slim de pass. Apers passt de bal met de wreef. Concepción is nu in balbezit. Concepción schiet op doel. Ślak bokst de bal weg.

40e minuut.
dos Santos Silva geeft de bal voor. Inworp. Concepción met een snelle inworp. Iversen geeft de bal voor. Klungelig pakt Ariza de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bolaños passt de bal in één keer door. Buzzi rent richting de bal. Buzzi geeft een hoge lob. Filantropol maakt een snoekduik en kopt de bal. Ślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

41e minuut.
Inworp. Apers met de inworp. Barnabé rent richting de bal. Barnabé geeft de bal voor. Concepción springt en kopt de bal. Ślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Heroicos FC 69%, Terminator F.C. 31%.
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:4

54e minuut.
Ślak met een sublieme pass. Buzzi kopt de bal weg. Landazábal heeft problemen om de bal te vangen. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel. Ślak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:5

57e minuut.
Guasca geeft een hoge lob. Fernández Urrutia kopt de bal weg. Barnabé geeft een hoge lob. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:6

58e minuut.
Ariza geeft een hoge lob. Landazábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apers rent richting de bal. Apers geeft een lange en hoge pass. Filantropol krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Iversen kan de bal niet met de borst controleren. Vizcaya begaat een overtreding. Iversen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iversen met een snel genomen vrije trap. Apers kopt de bal weg. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:7

69e minuut.
Concepción rent richting de bal. Concepción passt de bal zonder na te denken. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol schiet op doel. Ślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:8

77e minuut.
Barnabé geeft een hoge lob. Concepción is nu in balbezit. Concepción passt de bal met de wreef. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Reimonde passt de bal zonder na te denken. Vizcaya rent richting de bal. Iversen begaat een overtreding. Iversen krijgt een gele kaart. Vizcaya roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vizcaya kan niet meer verder spelen. Porras komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Filantropol kopt de bal weg. Concepción is nu in balbezit. Concepción haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:9

87e minuut.
Fernández Urrutia onderschept slim de pass. Fernández Urrutia geeft een hoge lob. Concepción rent richting de bal. Concepción schiet op doel. Ślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Heroicos FC 61%, Terminator F.C. 39%.
Los Heroicos FC - Terminator F.C. 0:10