Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Heroicos FC artriticos
Nueva Tactiek Wing
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
42.2 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten adequate
solid Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Ariza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia Díaz met de inworp. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro geeft een lange en hoge pass. Ślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Masztalski rent richting de bal. Masztalski geeft de bal voor. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Weetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Cheng-Sin passt de bal zonder na te denken. Guasca onderschept slim de pass. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ... Fengler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Valencia Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. dos Santos Silva is nu in balbezit. Ruviaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ruviaro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ruviaro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Angulo probeert de bal met de borst te controleren. Fengler rent richting de bal. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler is nu in balbezit. Fengler schiet op doel. Ślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Conrad onderschept slim de pass. Conrad geeft een hoge lob. dos Santos Silva heeft problemen om de bal te vangen. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler haalt uit met een fantastische trap. Ślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Heroicos FC 65%, artriticos 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Heroicos FC - artriticos 0:0

46e minuut.
Zachwieja komt het veld opgelopen. Enrique komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Malagón rent richting de bal. Malagón geeft een lange en hoge pass. Modesto is nu in balbezit. Modesto haalt uit met een fantastische trap. Weetman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zachwieja rent richting de bal. Angulo is nu in balbezit. Zachwieja is nu in balbezit. Zachwieja geeft een hoge lob. Fengler krijgt zijn hoofd ertegen. Ślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - artriticos 0:1

75e minuut.
Bereczki met een sublieme pass. Enrique is nu in balbezit. dos Santos Silva maakt een afschuwelijke overtreding. dos Santos Silva krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Enrique geeft een lange en hoge pass. Fengler rent richting de bal. Fengler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Heroicos FC - artriticos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Heroicos FC 64%, artriticos 36%.
Los Heroicos FC - artriticos 0:2