Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Quang Ngai Namle
Normal Tactiek tan cong pro
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 42.3
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen matig
matig Verdedigen solide


16e minuut.
Daar is Luria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luria speelt de bal door. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer haalt uit met een fantastische trap. Phú maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mándi probeert naar een medespeler te passen. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria passt de bal zonder na te denken. Ottakringer rent richting de bal. Ottakringer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Biegański onderschept slim de pass. Ottakringer onderschept slim de pass. Ottakringer passt de bal met de wreef. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 55%, Namle 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLB Quang Ngai - Namle 0:0

47e minuut.
Inworp. Hoàng Khánh met de inworp. Mándi geeft een lange en hoge pass. Luria rent richting de bal. Luria draait met de bal, schiet en ... Phú bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - Namle 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Stellone de bal. Pilichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellone onderschept slim de pass. Belardetti onderschept slim de pass. Belardetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLB Quang Ngai - Namle 1:1

55e minuut.
Stellone speelt de bal door. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng passt de bal in één keer door. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Luria draait met de bal, schiet en ... Phú verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Ottakringer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - Namle 1:2

57e minuut.
Ottakringer kopt de bal weg. Luria bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantovani rent richting de bal. Luria verovert de bal door een tackle van achteren. Luria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Luria geeft een lange en hoge pass. Chavez Frias is nu in balbezit. Chavez Frias probeert naar een medespeler te passen. Ottakringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Biegański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mándi rent richting de bal. Mándi passt de bal in één keer door. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer schiet op doel. Phú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pinkava geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drageljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luria rent richting de bal. Luria geeft een lange en hoge pass. Phú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pinkava verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Drageljević met de inworp. Trọng Dũng rent richting de bal. Trọng Dũng geeft een lange en hoge pass. Phú verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ottakringer controleert de bal met de borst. Phú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ottakringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - Namle 1:3

80e minuut.
Inworp. Mándi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belardetti is nu in balbezit. Stellone onderschept slim de pass. Stellone geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Belardetti met een sublieme pass. Ottakringer heeft problemen om de bal te vangen. Biegański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biegański krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mándi verovert de bal door een tackle van achteren. Biegański is nu in balbezit. Mándi verovert de bal door een tackle van achteren. Mándi probeert naar een medespeler te passen. Chavez Frias geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 74%, Namle 26%.
CLB Quang Ngai - Namle 1:3