Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
05C4A TME U23 Vietnam
Địa Kiếp Tactiek 352
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 25.6
redelijk Schieten slecht
solide Passen matig
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Thatcher kopt de bal weg. Klungelig pakt De Backer de bal. De Backer passt de bal in één keer door. Bartczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartczak haalt uit met een fantastische trap. Pupin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan passt de bal met de wreef. Bartczak rent richting de bal. Bartczak haalt uit met een fantastische trap. Pupin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - U23 Vietnam 1:0

25e minuut.
Pangallo is nu in balbezit. Pangallo met een sublieme pass. Bảo Khánh rent richting de bal. Zagdański rent richting de bal. Zagdański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zagdański rent richting de bal. Bartczak rent richting de bal. Bartczak met een sublieme pass. Pangallo rent richting de bal. Pangallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pangallo met een sublieme pass. Bartczak rent richting de bal. Bartczak draait met de bal, schiet en ... Daar is Bảo Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pupin bokst de bal weg.

38e minuut.
Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Coporan passt de bal in één keer door. Bartczak rent richting de bal. Bartczak schiet op doel. Pupin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - U23 Vietnam 2:0

43e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan passt de bal met de wreef. Mạnh Thiện heeft problemen om de bal te vangen. Zagdański is nu in balbezit. Zagdański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Bartczak de bal. Bartczak passt de bal zonder na te denken. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański speelt de bal door. Mạnh Thiện probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nhật Huy geeft een lange en hoge pass. Mạnh Thiện probeert de bal aan de voet te houden. Quirino rent richting de bal. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - U23 Vietnam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 18%, U23 Vietnam 82%.
05C4A TME - U23 Vietnam 3:0

48e minuut.
Pangallo verovert de bal door een tackle van achteren. Pangallo geeft een lange en hoge pass. Nhật Huy rent richting de bal. Nhật Huy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo onderschept slim de pass. Pangallo met een sublieme pass. Bartczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zagdański is nu in balbezit. Zagdański passt de bal in één keer door. Pangallo probeert naar een medespeler te passen. Nhật Huy is nu in balbezit. Nhật Huy draait met de bal, schiet en ... Pupin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bảo Khánh geeft een lange en hoge pass. Bartczak probeert de bal aan de voet te houden. Pangallo kopt de bal weg. Bartczak is nu in balbezit. Bartczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - U23 Vietnam 4:0

69e minuut.
Marku probeert de bal aan de voet te houden. Thatcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Thatcher probeert naar een medespeler te passen. Bartczak rent richting de bal. Bartczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Thái Ðức komt het veld opgelopen. Panagos komt het veld opgelopen. Nogara komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Caballero kopt de bal weg. De Backer heeft problemen om de bal te vangen. De Backer passt de bal in één keer door. Bartczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pupin trapt de bal weg van het doel. De Backer kopt de bal weg. Pangallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangallo geeft een hoge lob. Bartczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Pupin bokst de bal weg.

81e minuut.
Zazzaroni rent richting de bal. Zazzaroni geeft een lange en hoge pass. Pupin met een sublieme pass. Nhật Huy is nu in balbezit. Nhật Huy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pupin speelt de bal door. De Backer kopt de bal weg. Klungelig pakt Mạnh Thiện de bal. Zagdański verovert de bal door een tackle van achteren. Zagdański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is De Backer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Backer met een sublieme pass. Zagdański rent richting de bal. Zagdański draait met de bal, schiet en ... Pupin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
05C4A TME - U23 Vietnam 5:0

90e minuut.
Coporan passt de bal zonder na te denken. Zagdański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagdański passt de bal met de wreef. Bartczak rent richting de bal. Bartczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 05C4A TME 21%, U23 Vietnam 79%.
05C4A TME - U23 Vietnam 5:0