Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Joodikud FKBazantnice
Nurga Taktika Tactiek mydefend
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 36.9
average Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Szczyptański geeft de bal voor. Ferda is nu in balbezit. Ferda passt de bal zonder na te denken. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:1

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ženatý neemt de hoekschop. Rozháněl rent richting de bal. Rozháněl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:2

7e minuut.
Švarcer probeert naar een medespeler te passen. Rozháněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozháněl passt de bal zonder na te denken. Ferda is nu in balbezit. Ferda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferda rent richting de bal. Ferda schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:3

10e minuut.
Ženatý verovert de bal door een tackle van achteren. Ženatý met een sublieme pass. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:4

15e minuut.
Inworp. Vosátka met de inworp. Rozháněl kan de bal niet met de borst controleren. Rozháněl schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Ženatý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozháněl is nu in balbezit. Rozháněl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:5

18e minuut.
Klungelig pakt Sermeter de bal. Ferda probeert naar een medespeler te passen. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vosátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferda rent richting de bal. Ferda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:6

21e minuut.
Kocurek is nu in balbezit. Švarcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Švarcer speelt de bal door. Daar is Vosátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vosátka probeert naar een medespeler te passen. Ferda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:7

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychtařík met een snelle inworp. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:8

23e minuut.
Pedassaar met een sublieme pass. Sermeter is nu in balbezit. Ferda verovert de bal door een tackle van achteren. Ferda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ülemaantee kopt de bal weg. Daar is Ženatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ženatý passt de bal met de wreef. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:9

31e minuut.
Sermeter is nu in balbezit. Ferda verovert de bal door een tackle van achteren. Ferda passt de bal zonder na te denken. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka schiet op doel. Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vosátka rent richting de bal. Vosátka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:10

32e minuut.
Sermeter is nu in balbezit. Sermeter speelt de bal door. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:11

35e minuut.
Pytelka heeft problemen om de bal te vangen. Pytelka met een sublieme pass. Öispuu probeert de bal aan de voet te houden. Ferda is nu in balbezit. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychtařík met de inworp. Ferda rent richting de bal. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Švarcer probeert naar een medespeler te passen. Rozháněl probeert naar een medespeler te passen. Ferda is nu in balbezit. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:12

40e minuut.
Kaczmarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pedassaar is nu in balbezit. Pedassaar passt de bal zonder na te denken. Vigil heeft problemen om de bal te vangen. Vigil geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Švarcer is nu in balbezit. Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vosátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rychtařík met de inworp. Ferda rent richting de bal. Ferda probeert naar een medespeler te passen. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:13

44e minuut.
Inworp. Rychtařík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferda probeert naar een medespeler te passen. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rychtařík zal de hoekschop nemen. Daar is Ženatý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka rent richting de bal. Vosátka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Joodikud 88%, FKBazantnice 12%.
JK Joodikud - FKBazantnice 0:14

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ženatý met een snelle inworp. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:15

55e minuut.
Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarczyk probeert naar een medespeler te passen. Ferda is nu in balbezit. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferda is nu in balbezit. Ferda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:16

56e minuut.
Ferda is nu in balbezit. Ferda speelt de bal door. Klungelig pakt Vosátka de bal. Vosátka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:17

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ženatý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vosátka rent richting de bal. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:18

62e minuut.
Pedassaar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vosátka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozháněl is nu in balbezit. Rozháněl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Ülemaantee trapt de bal weg. Klungelig pakt Pedassaar de bal. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Rozháněl de bal. Rozháněl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ferda is nu in balbezit. Ferda met een sublieme pass. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:19

67e minuut.
Daar is Vosátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka met een sublieme pass. Rychtařík rent richting de bal. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:20

70e minuut.
Rychtařík rent richting de bal. Rychtařík passt de bal zonder na te denken. Ferda met een sublieme pass. Ženatý is nu in balbezit. Ženatý geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ferda is nu in balbezit. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:21

75e minuut.
Ženatý met de inworp. Rozháněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:22

77e minuut.
Puri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka rent richting de bal. Vosátka passt de bal met de wreef. Rozháněl heeft problemen om de bal te vangen. Rozháněl speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kára speelt de bal door. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka rent richting de bal. Vosátka schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Ženatý probeert naar een medespeler te passen. Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík passt de bal met de wreef. Vosátka rent richting de bal. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:23

83e minuut.
Daar is Pedassaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Ženatý met de inworp. Vosátka kan de bal niet met de borst controleren. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferda is nu in balbezit. Ferda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Pedassaar kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ženatý met een snelle inworp. Vosátka rent richting de bal. Vosátka geeft de bal voor. Ülemaantee bokst de bal weg. Vosátka rent richting de bal. Vosátka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Rychtařík met een sublieme pass. Daar is Ferda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozháněl speelt de bal door. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FKBazantnice 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Joodikud 84%, FKBazantnice 16%.
JK Joodikud - FKBazantnice 0:24