Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos FC Preston
Γ`7 ΑΝΟΔΟΣ Tactiek 433 v1
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
45.4 gemiddelde waardering 41.2
solid Schieten adequate
weak Passen good
very good Verdedigen average


2e minuut.
Agati bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Imgart bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Puda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Węgrzynowski komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Tsapetis probeert naar een medespeler te passen. Hahn geeft een lange en hoge pass. Imgart is nu in balbezit. Węgrzynowski onderschept slim de pass. Węgrzynowski haalt uit met een fantastische trap. Buciella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Węgrzynowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Benavides probeert naar een medespeler te passen. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci speelt de bal door. Benavides geeft de bal voor. Leventis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Benavides probeert naar een medespeler te passen. Petrucci rent richting de bal. Petrucci geeft de bal voor. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Leventis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Paraskevaidis met een sublieme pass. Anh Tài rent richting de bal. Cosma rent richting de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Maratos rent richting de bal. Maratos geeft een hoge lob. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski schiet op doel. Buciella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Maratos is nu in balbezit. Maratos geeft een hoge lob. Cosma is nu in balbezit. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài schiet op doel. Buciella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 48%, FC Preston 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c panathinaikos - FC Preston 0:0

47e minuut.
Maratos geeft een hoge lob. Daar is Hahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia. Valencia krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mourouzis geeft een hoge lob. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài passt de bal zonder na te denken. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski schiet op doel. Buciella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Imgart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Benavides rent richting de bal. Benavides passt de bal in één keer door. Petrucci rent richting de bal. Petrucci geeft een lange en hoge pass. Kołcz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zoidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides verovert de bal door een tackle van achteren. Benavides speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Leventis bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leventis trapt de bal weg van het doel. Tsapetis kopt de bal weg. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Maratos met de inworp. Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 43%, FC Preston 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c panathinaikos - FC Preston 0:0