Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos JK Joodikud
Γ`7 ΑΝΟΔΟΣ Tactiek Nurga Taktika
56% Balbezit 44%
7% Spel op eigen helft 93%
51 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 24.5
very good Schieten average
weak Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Puda met een sublieme pass. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 1:0

3e minuut.
Öispuu is nu in balbezit. Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevaidis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Reha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orbitek met een snelle inworp. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 2:0

6e minuut.
Maratos probeert naar een medespeler te passen. Zoidl probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 3:0

6e minuut.
Sermeter speelt de bal door. Daar is Öispuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda onderschept slim de pass. Puda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 4:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orbitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puda rent richting de bal. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paraskevaidis speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Orbitek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 5:0

10e minuut.
Klungelig pakt Pedassaar de bal. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 6:0

13e minuut.
Mourouzis rent richting de bal. Mourouzis geeft een lange en hoge pass. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 7:0

16e minuut.
Niemiec probeert naar een medespeler te passen. Orbitek speelt de bal door. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Vigil de bal. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maratos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 8:0

21e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek passt de bal in één keer door. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 9:0

24e minuut.
Sermeter is nu in balbezit. Puda onderschept slim de pass. Puda met een sublieme pass. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 10:0

25e minuut.
Ülemaantee geeft een hoge lob. Maratos kopt de bal weg. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 11:0

26e minuut.
Pedassaar speelt de bal door. Öispuu rent richting de bal. Puda onderschept slim de pass. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 12:0

27e minuut.
Paraskevaidis rent richting de bal. Paraskevaidis probeert naar een medespeler te passen. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài speelt de bal door. Daar is Puda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 13:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedassaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaczmarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Anh Tài zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraskevaidis is nu in balbezit. Paraskevaidis met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 14:0

36e minuut.
Sermeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 15:0

39e minuut.
Maratos met een sublieme pass. Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 16:0

41e minuut.
Paraskevaidis probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài met een sublieme pass. Paraskevaidis rent richting de bal. Paraskevaidis draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ülemaantee speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maratos met de inworp. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Puda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 7%, JK Joodikud 93%.
f.c panathinaikos - JK Joodikud 17:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Tài zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraskevaidis heeft problemen om de bal te vangen. Paraskevaidis schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 18:0

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orbitek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puda kopt de bal weg. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 19:0

50e minuut.
Ülemaantee met een sublieme pass. Inworp. Anh Tài met een snelle inworp. Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevaidis haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Puda de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 20:0

51e minuut.
Maratos met een snelle inworp. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 21:0

52e minuut.
Paraskevaidis is nu in balbezit. Paraskevaidis passt de bal in één keer door. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel. Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 22:0

53e minuut.
Zoidl is nu in balbezit. Zoidl probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Szczyptański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maratos met een snelle inworp. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maratos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 23:0

56e minuut.
Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevaidis speelt de bal door. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 24:0

59e minuut.
Puri onderschept slim de pass. Puri geeft de bal voor. Orbitek speelt de bal door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paraskevaidis is nu in balbezit. Paraskevaidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 25:0

61e minuut.
Sermeter rent richting de bal. Sermeter probeert naar een medespeler te passen. Puda is nu in balbezit. Paraskevaidis is nu in balbezit. Paraskevaidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Maratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maratos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Ülemaantee trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orbitek met de inworp. Puda met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Anh Tài krijgt zijn hoofd ertegen. Ülemaantee speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orbitek met een snelle inworp. Puda probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 26:0

67e minuut.
Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài speelt de bal door. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ülemaantee met een sublieme pass. Inworp. Maratos met een snelle inworp. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài geeft een lange en hoge pass. Puda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Maratos met een snelle inworp. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài met een sublieme pass. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 27:0

71e minuut.
Maratos is nu in balbezit. Maratos passt de bal zonder na te denken. Puda rent richting de bal. Puda speelt de bal door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 28:0

73e minuut.
Klungelig pakt Anh Tài de bal. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 29:0

75e minuut.
Puda rent richting de bal. Orbitek rent richting de bal. Orbitek passt de bal met de wreef. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 30:0

76e minuut.
Orbitek verovert de bal door een tackle van achteren. Orbitek met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 31:0

78e minuut.
Ovidiu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orbitek met een snelle inworp. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda geeft een hoge lob. Ülemaantee bokst de bal weg.

79e minuut.
Ülemaantee met een harde bal richting middenveld. Inworp. Maratos met een snelle inworp. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Anh Tài met een sublieme pass. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda passt de bal met de wreef. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 32:0

83e minuut.
Paraskevaidis speelt de bal door. Orbitek met een sublieme pass. Puda probeert de bal aan de voet te houden. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 33:0

86e minuut.
Maratos heeft problemen om de bal te vangen. Maratos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Paraskevaidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kaczmarczyk de bal. Anh Tài geeft de bal voor. Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mourouzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourouzis passt de bal in één keer door. Paraskevaidis is nu in balbezit. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - JK Joodikud 34:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 7%, JK Joodikud 93%.
f.c panathinaikos - JK Joodikud 34:0