Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Joodikud f.c panathinaikos
Nurga Taktika Tactiek Γ`7 ΑΝΟΔΟΣ
45% Balbezit 55%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 40.6
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Orbitek de bal. Orbitek speelt de bal door. Daar is Anh Tài, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:1

3e minuut.
Tsapetis met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài passt de bal zonder na te denken. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:2

5e minuut.
Zoidl is nu in balbezit. Zoidl passt de bal in één keer door. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Puda rent richting de bal. Puda probeert naar een medespeler te passen. Tsapetis is nu in balbezit. Tsapetis schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:3

7e minuut.
Tsapetis met de inworp. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel. Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:4

8e minuut.
Tsapetis met een snelle inworp. Orbitek met een sublieme pass. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:5

9e minuut.
Öispuu rent richting de bal. Öispuu passt de bal in één keer door. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:6

10e minuut.
Puda met een snelle inworp. Daar is Orbitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbitek met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Tsapetis rent richting de bal. Tsapetis passt de bal zonder na te denken. Anh Tài met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:7

12e minuut.
Sermeter met een sublieme pass. Pedassaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda onderschept slim de pass. Puda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ülemaantee met een harde bal richting middenveld. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài schiet op doel. Paal! Anh Tài is nu in balbezit. Paal! Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:8

16e minuut.
Inworp. Puda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Paal! Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:9

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraskevaidis met de inworp. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:10

18e minuut.
Puri passt de bal zonder na te denken. Vigil speelt de bal door. Daar is Ülemaantee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:11

20e minuut.
Puda probeert naar een medespeler te passen. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek met een sublieme pass. Puda heeft problemen om de bal te vangen. Puda probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Niemiec passt de bal zonder na te denken. Zoidl rent richting de bal. Zoidl met een sublieme pass. Paraskevaidis is nu in balbezit. Paraskevaidis probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Vigil geeft een hoge lob. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek passt de bal in één keer door. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tài schiet op doel. Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:12

25e minuut.
Puda is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paraskevaidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:13

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsapetis met de inworp. Orbitek met een sublieme pass. Puda heeft problemen om de bal te vangen. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Puda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:14

27e minuut.
Pedassaar speelt de bal door. Klungelig pakt Puri de bal. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Anh Tài de bal. Anh Tài schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Niemiec probeert naar een medespeler te passen. Tsapetis is nu in balbezit. Tsapetis passt de bal zonder na te denken. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:15

31e minuut.
Orbitek met een sublieme pass. Tsapetis speelt de bal door. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:16

34e minuut.
Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis probeert naar een medespeler te passen. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:17

35e minuut.
Mourouzis probeert naar een medespeler te passen. Tsapetis is nu in balbezit. Orbitek met een sublieme pass. Klungelig pakt Anh Tài de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee bokst de bal weg. Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:18

38e minuut.
Puda passt de bal in één keer door. Tsapetis is nu in balbezit. Tsapetis speelt de bal door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:19

40e minuut.
Sermeter probeert naar een medespeler te passen. Öispuu rent richting de bal. Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Hahn rent richting de bal. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek passt de bal met de wreef. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:20

44e minuut.
Hahn rent richting de bal. Hahn speelt de bal door. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Vigil is nu in balbezit. Vigil geeft een hoge lob. Tsapetis kopt de bal weg. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Joodikud 88%, f.c panathinaikos 12%.
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:21

46e minuut.
Mourouzis met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Puda speelt de bal door. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:22

48e minuut.
Tsapetis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orbitek rent richting de bal. Anh Tài speelt de bal door. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:23

49e minuut.
Pedassaar speelt de bal door. Puri rent richting de bal. Puri speelt de bal door. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:24

52e minuut.
Hahn is nu in balbezit. Kaczmarczyk begaat een overtreding. Hahn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orbitek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anh Tài krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:25

53e minuut.
Sermeter probeert naar een medespeler te passen. Pedassaar heeft problemen om de bal te vangen. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:26

55e minuut.
Zoidl met een sublieme pass. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài passt de bal in één keer door. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Palmiste geeft een lange en hoge pass. Zoidl probeert naar een medespeler te passen. Puda heeft problemen om de bal te vangen. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:27

60e minuut.
Anh Tài onderschept slim de pass. Anh Tài probeert naar een medespeler te passen. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:28

61e minuut.
Orbitek rent richting de bal. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Zoidl speelt de bal door. Puda is nu in balbezit. Puda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anh Tài probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:29

63e minuut.
Orbitek rent richting de bal. Orbitek passt de bal met de wreef. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:30

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraskevaidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puda met een sublieme pass. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:31

65e minuut.
Sermeter probeert naar een medespeler te passen. Puri rent richting de bal. Puda onderschept slim de pass. Puda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:32

67e minuut.
Pedassaar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Öispuu de bal. Met opzet legt Anh Tài zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Anh Tài naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Pedassaar heeft problemen om de bal te vangen. Puri is nu in balbezit. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:33

69e minuut.
Mourouzis passt de bal met de wreef. Orbitek met een sublieme pass. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:34

70e minuut.
Pedassaar met een sublieme pass. Sermeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeter probeert naar een medespeler te passen. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:35

72e minuut.
Inworp. Paraskevaidis met een snelle inworp. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:36

75e minuut.
Sermeter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsapetis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek geeft een lange en hoge pass. Ülemaantee bokst de bal weg. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:37

76e minuut.
Inworp. Tsapetis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Puda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:38

79e minuut.
Tsapetis met een snelle inworp. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek met een sublieme pass. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:39

81e minuut.
Tsapetis onderschept slim de pass. Tsapetis geeft de bal voor. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:40

82e minuut.
Tsapetis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek speelt de bal door. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:41

84e minuut.
Orbitek met een sublieme pass. Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis passt de bal in één keer door. Puda rent richting de bal. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:42

86e minuut.
Zoidl rent richting de bal. Orbitek met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:43

87e minuut.
Sermeter probeert naar een medespeler te passen. Puri is nu in balbezit. Puda onderschept slim de pass. Puda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tsapetis met een sublieme pass. Orbitek probeert de bal aan de voet te houden. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Puda rent richting de bal. Puda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tsapetis probeert naar een medespeler te passen. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Puda heeft problemen om de bal te vangen. Puda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:44

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Joodikud 92%, f.c panathinaikos 8%.
JK Joodikud - f.c panathinaikos 0:44