Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice f.c panathinaikos
mydefend Tactiek Γ`7 ΑΝΟΔΟΣ
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 43.8
solid Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Paraskevaidis geeft een hoge lob. Pytelka rent richting de bal. Tsapetis onderschept slim de pass. Tsapetis haalt uit met een fantastische trap. Szekeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - f.c panathinaikos 0:1

6e minuut.
Zoidl geeft een hoge lob. Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kára bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis onderschept slim de pass. Tsapetis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pytelka is nu in balbezit. Pytelka passt de bal met de wreef. Ženatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourouzis is nu in balbezit. Mourouzis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjeličan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdjeličan geeft een lange en hoge pass. Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis draait met de bal, schiet en ... Szekeres bokst de bal weg.

10e minuut.
Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevaidis geeft een hoge lob. Mourouzis kopt de bal weg. Tsapetis rent richting de bal. Tsapetis haalt uit met een fantastische trap. Szekeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Švarcer rent richting de bal. Tsapetis onderschept slim de pass. Tsapetis passt de bal in één keer door. Puda rent richting de bal. Puda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Paraskevaidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puda rent richting de bal. Rychtařík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puda raakt geblesseerd tijdens het duel. Puda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Puda onderschept slim de pass. Puda speelt de bal door. Mourouzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourouzis geeft een lange en hoge pass. Puda kopt de bal weg. Szekeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 72%, f.c panathinaikos 28%.
FKBazantnice - f.c panathinaikos 0:1

46e minuut.
Zdjeličan is nu in balbezit. Zdjeličan passt de bal met de wreef. Tsapetis is nu in balbezit. Tsapetis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - f.c panathinaikos 0:2

50e minuut.
Szekeres met een sublieme pass. Zdjeličan speelt de bal door. Švarcer heeft problemen om de bal te vangen. Tsapetis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsapetis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rychtařík met de inworp. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maratos begaat een overtreding. Maratos krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pytelka rent richting de bal. Puda onderschept slim de pass. Puda probeert naar een medespeler te passen. Tsapetis rent richting de bal. Tsapetis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maratos met de inworp. Paraskevaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevaidis met een sublieme pass. Puda is nu in balbezit. Puda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mourouzis passt de bal met de wreef. Tsapetis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Švarcer. Tsapetis raakt geblesseerd tijdens het duel. Zdjeličan komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kára trapt de bal weg. Zdjeličan kopt de bal weg. Tsapetis is nu in balbezit. Tsapetis haalt uit met een fantastische trap. Szekeres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - f.c panathinaikos 0:3

71e minuut.
Zdjeličan geeft een hoge lob. Charous heeft problemen om de bal te vangen. Puda met een sublieme pass. Tsapetis rent richting de bal. Tsapetis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Puda geeft een hoge lob. Tsapetis rent richting de bal. Kocurek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsapetis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charous. Puda raakt geblesseerd tijdens het duel. Zdjeličan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tsapetis springt en kopt de bal. Klungelig pakt Kocurek de bal. Szekeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Puda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - f.c panathinaikos 0:4

83e minuut.
Mourouzis is nu in balbezit. Ženatý onderschept slim de pass. Zdjeličan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zdjeličan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mourouzis probeert naar een medespeler te passen. Zdjeličan rent richting de bal. Zdjeličan passt de bal in één keer door. Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis schiet op doel. Szekeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tsapetis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsapetis draait met de bal, schiet en ... Szekeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ženatý geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mourouzis met een snelle inworp. Zdjeličan is nu in balbezit. Zdjeličan geeft een lange en hoge pass. Szekeres bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 68%, f.c panathinaikos 32%.
FKBazantnice - f.c panathinaikos 0:4