Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JK Joodikud FC Preston
Nurga Taktika Tactiek 4231 v1
45% Balbezit 55%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 74
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Petrucci is nu in balbezit. Petrucci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kołcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:1

2e minuut.
Petrucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides rent richting de bal. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:2

3e minuut.
Petrucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Benavides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavides met een sublieme pass. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:3

5e minuut.
Petrucci verovert de bal door een tackle van achteren. Petrucci met een sublieme pass. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Benavides de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:4

6e minuut.
Puri speelt de bal door. Öispuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Öispuu probeert naar een medespeler te passen. Garres is nu in balbezit. Garres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Garres met een snelle inworp. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides passt de bal met de wreef. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:5

8e minuut.
Benavides rent richting de bal. Benavides met een sublieme pass. Petrucci probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:6

9e minuut.
Inworp. Imgart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrucci speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Benavides geeft een lange en hoge pass. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:7

13e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Benavides speelt de bal door. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:8

18e minuut.
Garres speelt de bal door. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides met een sublieme pass. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:9

19e minuut.
Garres is nu in balbezit. Garres passt de bal met de wreef. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:10

20e minuut.
Imgart probeert naar een medespeler te passen. Cosma speelt de bal door. Garres probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benavides is nu in balbezit. Benavides draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:11

22e minuut.
Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:12

24e minuut.
Klungelig pakt Garres de bal. Garres probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:13

25e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia met een sublieme pass. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:14

26e minuut.
Garres is nu in balbezit. Garres passt de bal met de wreef. Kołcz heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Agati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agati met een sublieme pass. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Pedassaar de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides is nu in balbezit. Benavides speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vigil geeft een hoge lob. Agati speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:15

31e minuut.
Kołcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:16

34e minuut.
Kołcz geeft de bal voor. Garres kopt de bal weg. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:17

35e minuut.
Sermeter is nu in balbezit. Valencia speelt de bal door. Klungelig pakt Kołcz de bal. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:18

37e minuut.
Inworp. Valencia met de inworp. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci heeft problemen om de bal te vangen. Petrucci draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:19

38e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:20

39e minuut.
Garres rent richting de bal. Garres passt de bal met de wreef. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:21

40e minuut.
Inworp. Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides met een sublieme pass. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:22

41e minuut.
Garres met de inworp. Agati speelt de bal door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:23

43e minuut.
Petrucci is nu in balbezit. Petrucci passt de bal in één keer door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Joodikud 88%, FC Preston 12%.
JK Joodikud - FC Preston 0:24

46e minuut.
Agati rent richting de bal. Agati passt de bal zonder na te denken. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ülemaantee trapt de bal weg van het doel. Inworp. Garres met de inworp. Benavides geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Benavides probeert naar een medespeler te passen. Petrucci probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:25

49e minuut.
Puri passt de bal in één keer door. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci probeert naar een medespeler te passen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:26

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres met de inworp. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petrucci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garres bereikt de bal nog maar net als eerste. Garres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:27

53e minuut.
Petrucci met een snelle inworp. Benavides met een sublieme pass. Klungelig pakt Garres de bal. Garres probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petrucci neemt de hoekschop. Kołcz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kołcz is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:28

55e minuut.
Doeltrap. Ülemaantee trapt de bal weg. Petrucci kopt de bal weg. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:29

57e minuut.
Daar is Benavides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:30

58e minuut.
Inworp. Petrucci met een snelle inworp. Benavides is nu in balbezit. Benavides draait met de bal, schiet en ... Kołcz probeert de bal aan de voet te houden. Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:31

60e minuut.
Valencia speelt de bal door. Klungelig pakt Imgart de bal. Imgart passt de bal in één keer door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garres rent richting de bal. Garres passt de bal in één keer door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:32

62e minuut.
Vigil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petrucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrucci passt de bal in één keer door. Garres rent richting de bal. Garres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sermeter geeft de bal voor. Imgart is nu in balbezit. Imgart passt de bal met de wreef. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Petrucci is nu in balbezit. Petrucci met een sublieme pass. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:33

68e minuut.
Klungelig pakt Benavides de bal. Benavides speelt de bal door. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vigil geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garres zal de hoekschop nemen. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Garres met een snelle inworp. Benavides kan de bal niet met de borst controleren. Benavides met een sublieme pass. Agati geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Puri is nu in balbezit. Garres onderschept slim de pass. Garres speelt de bal door. Kołcz heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Petrucci met een sublieme pass. Kołcz speelt de bal door. Agati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agati passt de bal zonder na te denken. Garres geeft de bal voor. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres met een snelle inworp. Benavides rent richting de bal. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Benavides rent richting de bal. Benavides speelt de bal door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:34

76e minuut.
Petrucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides is nu in balbezit. Benavides speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garres rent richting de bal. Garres draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Szczyptański kopt de bal weg. Garres probeert naar een medespeler te passen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:35

79e minuut.
Petrucci onderschept slim de pass. Petrucci met een sublieme pass. Kołcz is nu in balbezit. Benavides is nu in balbezit. Benavides haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee bokst de bal weg.

81e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Öispuu rent richting de bal. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:36

84e minuut.
Garres met de inworp. Benavides rent richting de bal. Benavides passt de bal zonder na te denken. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrucci is nu in balbezit. Petrucci schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agati bereikt de bal nog maar net als eerste. Agati probeert naar een medespeler te passen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:37

87e minuut.
Szczyptański is nu in balbezit. Szczyptański geeft een hoge lob. Agati probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:38

89e minuut.
Garres verovert de bal door een tackle van achteren. Garres passt de bal in één keer door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:39

90e minuut.
Ülemaantee met een sublieme pass. Inworp. Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides geeft de bal voor. Ülemaantee bokst de bal weg. Kołcz probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JK Joodikud - FC Preston 0:40

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Joodikud 97%, FC Preston 3%.
JK Joodikud - FC Preston 0:40