Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR Brasov Fc.BodVic
decaru Tactiek 433:D
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Voicu probeert naar een medespeler te passen. del Oso heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Nicotra zijn tegenspeler op de grond. Nicotra krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fernández Pujante onderschept slim de pass. Fernández Pujante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Veren de bal. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski haalt uit met een fantastische trap. Bartołowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. del Oso rent richting de bal. del Oso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
del Oso passt de bal zonder na te denken. Drągowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burlacu neemt de hoekschop. Drągowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Fernández Pujante geeft een hoge lob. Veren heeft problemen om de bal te vangen. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski schiet op doel. Bartołowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Fc.BodVic 0:1

33e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. del Oso krijgt zijn hoofd ertegen. Bohňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante onderschept slim de pass. Fernández Pujante geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Guşiţă is nu in balbezit. Fernández Pujante verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Pujante passt de bal zonder na te denken. Drągowski rent richting de bal. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Voicu kopt de bal weg. Berkebay is nu in balbezit. Berkebay geeft een hoge lob. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 63%, Fc.BodVic 37%.
SR Brasov - Fc.BodVic 0:1

46e minuut.
Chitaru komt het veld opgelopen. Maghiaru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Berkebay rent richting de bal. Paglione verovert de bal door een tackle van achteren. Paglione passt de bal in één keer door. del Oso is nu in balbezit. del Oso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Fc.BodVic 0:2

72e minuut.
Tobar rent richting de bal. Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević passt de bal met de wreef. Daar is Fernández Pujante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Pujante geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - Fc.BodVic 0:3

86e minuut.
Paglione heeft problemen om de bal te vangen. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu passt de bal zonder na te denken. Berkebay bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkebay probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 62%, Fc.BodVic 38%.
SR Brasov - Fc.BodVic 0:3