Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... Fc.BodVic
juve 2,1 Tactiek 433:D
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 49.1
very good Schieten adequate
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Suksela geeft een hoge lob. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu onderschept slim de pass. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Rocki geeft de bal voor. Valera Espín kopt de bal weg. Paglione geeft een hoge lob. Rocki heeft problemen om de bal te vangen. del Oso bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Suksela speelt de bal door. Klungelig pakt Panczak de bal. Panczak passt de bal zonder na te denken. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 29%, Fc.BodVic 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
...Juve... - Fc.BodVic 0:0

51e minuut.
Voicu kopt de bal weg. Paglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglione passt de bal met de wreef. del Oso is nu in balbezit. del Oso passt de bal in één keer door. Gosztola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Zakwas heeft problemen om de bal te vangen. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Raţă rent richting de bal. Raţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Voicu speelt de bal door. Klungelig pakt Burlacu de bal. Burlacu passt de bal in één keer door. Fernández Pujante rent richting de bal. Fernández Pujante geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Rocki geeft een hoge lob. Suksela rent richting de bal. Valera Espín is nu in balbezit. Suksela onderschept slim de pass. Suksela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Suksela springt en kopt de bal. Babski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Voicu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panczak neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suksela is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Fc.BodVic 1:0

75e minuut.
Wakulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wakulczyk passt de bal in één keer door. Suksela rent richting de bal. Suksela draait met de bal, schiet en ... Babski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Fc.BodVic 2:0

79e minuut.
Paglione passt de bal in één keer door. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante met een sublieme pass. Burlacu is nu in balbezit. Burlacu geeft een lange en hoge pass. Gosztola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Bobola verovert de bal door een tackle van achteren. Bobola passt de bal met de wreef. Panczak is nu in balbezit. Panczak geeft een hoge lob. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wakulczyk rent richting de bal. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Fc.BodVic 3:0

87e minuut.
Burlacu geeft de bal voor. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Fc.BodVic 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 37%, Fc.BodVic 63%.
...Juve... - Fc.BodVic 3:1