Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 SR Brasov
Chelsea Tactiek decaru
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 50.8
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Berkebay is nu in balbezit. Berkebay passt de bal in één keer door. Vairetto rent richting de bal. Vairetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - SR Brasov 0:1

15e minuut.
Fischer passt de bal zonder na te denken. Del Curto rent richting de bal. Del Curto speelt de bal door. Alageyik rent richting de bal. Alageyik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bejan is nu in balbezit. Bejan passt de bal zonder na te denken. Fischer is nu in balbezit. Fischer geeft een hoge lob. Tumanyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Tangstad speelt de bal door. Bejan kopt de bal weg. Daar is Łukawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukawski geeft een hoge lob. Alageyik is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Alageyik rent richting de bal. Paal!

21e minuut.
Łukawski geeft een lange en hoge pass. Tumanyan kopt de bal weg. Hyjek is nu in balbezit. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHELSEA_1905 - SR Brasov 1:1

23e minuut.
Veren kopt de bal weg. Klungelig pakt Bohňák de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fischer zal de hoekschop nemen. Tumanyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alageyik is nu in balbezit. Tangstad bokst de bal weg. Alageyik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - SR Brasov 2:1

31e minuut.
Alageyik kopt de bal weg. Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumanyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - SR Brasov 3:1

35e minuut.
Yarımay met een snelle inworp. Coman met een sublieme pass. Rostás is nu in balbezit. Vairetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Villablanca bokst de bal weg.

45e minuut.
Yarımay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coman is nu in balbezit. Coman probeert naar een medespeler te passen. Yarımay geeft een hoge lob. Vairetto springt en kopt de bal. Villablanca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 48%, SR Brasov 52%.
CHELSEA_1905 - SR Brasov 3:1

46e minuut.
Maghiaru komt het veld opgelopen. Andreiescu komt het veld opgelopen. Chitaru komt het veld opgelopen. Gogoncea komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Berkebay met een sublieme pass. Argurio rent richting de bal. Vairetto verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel. Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Łukawski heeft problemen om de bal te vangen. Łukawski geeft een lange en hoge pass. Hyjek is nu in balbezit. Alageyik verovert de bal door een tackle van achteren. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Coman rent richting de bal. Coman passt de bal met de wreef. Berkebay rent richting de bal. Berkebay geeft de bal voor. Anh Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Solt komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejan geeft de bal voor. Alageyik kopt de bal weg. Tumanyan rent richting de bal. Tumanyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Coman passt de bal zonder na te denken. Berkebay rent richting de bal. Berkebay geeft een hoge lob. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fischer rent richting de bal. Fischer geeft een lange en hoge pass. Daar is Andreiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 57%, SR Brasov 43%.
CHELSEA_1905 - SR Brasov 3:1