Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHELSEA_1905 Fc.BodVic
Chelsea Tactiek 433:D
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten adequate
excellent Passen very good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Łukawski probeert de bal aan de voet te houden. Del Curto geeft een hoge lob. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Babski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Fc.BodVic 1:0

8e minuut.
Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Fernández Pujante probeert naar een medespeler te passen. Argurio bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski rent richting de bal. Drągowski schiet op doel. Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Drągowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Burlacu de bal. Fernández Pujante met een sublieme pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Voicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Curto bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curto probeert naar een medespeler te passen. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan draait met de bal, schiet en ... Babski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHELSEA_1905 - Fc.BodVic 2:0

36e minuut.
Dimitrie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łukawski met een snelle inworp. Del Curto is nu in balbezit. Del Curto geeft de bal voor. Babski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 52%, Fc.BodVic 48%.
CHELSEA_1905 - Fc.BodVic 2:0

46e minuut.
Gogoncea komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Crnojević kopt de bal weg. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beştea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Beştea kan niet meer verder spelen. Zakwas komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Doeltrap. Villablanca trapt de bal weg. Zakwas kopt de bal weg. del Oso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paglione geeft een hoge lob. Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Tumanyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Solt komt het veld opgelopen. Castor komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Voicu verovert de bal door een tackle van achteren. Voicu geeft een hoge lob. Drągowski kopt de bal weg. Fernández Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pujante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Del Curto speelt de bal door. Tumanyan rent richting de bal. Dimitrie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimitrie krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zakwas rent richting de bal. Del Curto rent richting de bal. Del Curto passt de bal in één keer door. Alageyik is nu in balbezit. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Babski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHELSEA_1905 57%, Fc.BodVic 43%.
CHELSEA_1905 - Fc.BodVic 2:0