Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... SR Brasov
juve 2,1 Tactiek decaru
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
Raţă probeert naar een medespeler te passen. Panczak probeert naar een medespeler te passen. Suksela rent richting de bal. Suksela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Panczak geeft een lange en hoge pass. Bohňák rent richting de bal. Panczak verovert de bal door een tackle van achteren. Panczak geeft een lange en hoge pass. Suksela springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - SR Brasov 1:0

21e minuut.
Panczak geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel. Bartołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - SR Brasov 2:0

29e minuut.
Guşiţă speelt de bal door. Berkebay bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkebay passt de bal met de wreef. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Berkebay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coman rent richting de bal. Coman speelt de bal door. Vairetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Nuolioja probeert naar een medespeler te passen. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac speelt de bal door. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Vlăsceanu met een sublieme pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk passt de bal met de wreef. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 31%, SR Brasov 69%.
...Juve... - SR Brasov 2:0

46e minuut.
Maghiaru komt het veld opgelopen. Andreiescu komt het veld opgelopen. Chitaru komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Andreiescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wakulczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andreiescu probeert naar een medespeler te passen. Raţă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bartołowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Maghiaru probeert naar een medespeler te passen. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay passt de bal zonder na te denken. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Raţă rent richting de bal. Raţă passt de bal met de wreef. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Bartołowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - SR Brasov 3:0

56e minuut.
Chiţac met een sublieme pass. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal met de wreef. Suksela rent richting de bal. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Marzec geeft een lange en hoge pass. Daar is Vairetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuolioja rent richting de bal. Vairetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vairetto schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Daar is Coman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coman probeert naar een medespeler te passen. Yarımay is nu in balbezit. Yarımay geeft een hoge lob. Nuolioja heeft problemen om de bal te vangen. Ziobro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Panczak geeft de bal voor. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk geeft de bal voor. Hyjek probeert de bal met de borst te controleren. Suksela is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiţac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suksela springt en kopt de bal. Bartołowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hyjek speelt de bal door. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft een lange en hoge pass. Suksela springt en kopt de bal. Bartołowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - SR Brasov 4:0

71e minuut.
Rocki probeert naar een medespeler te passen. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft een lange en hoge pass. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Suksela is nu in balbezit. Duval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suksela raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlăsceanu met een snel genomen vrije trap. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - SR Brasov 5:0

78e minuut.
Panczak passt de bal in één keer door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk speelt de bal door. Daar is Suksela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suksela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Duval met een sublieme pass. Berkebay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu maakt een afschuwelijke overtreding. Vlăsceanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac speelt de bal door. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk geeft een hoge lob. Bartołowicz bokst de bal weg. Suksela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - SR Brasov 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 34%, SR Brasov 66%.
...Juve... - SR Brasov 6:0