Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-22 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5098
Zabujcze Strzały Kamikaze Futebol Club
541kaligula Tactiek 523-Amistoso
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 24.7
matig Schieten matig
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen matig


13e minuut.
Vandenbossche geeft een lange en hoge pass. Vijay rent richting de bal. Vijay passt de bal in één keer door. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk haalt uit met een fantastische trap. Czecholiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Czecholiński trapt de bal weg. Daar is Martínez Ugarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vijay begaat een overtreding. Vijay krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Wilczyk geeft de bal voor. Doko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiori rent richting de bal. Vijay onderschept slim de pass. Vijay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Kamikaze Futebol Club 1:0

22e minuut.
Doko heeft problemen om de bal te vangen. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Doko rent richting de bal. Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Gogoasă de bal. Wilczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyk speelt de bal door. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hazuka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vandenbossche zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vandenbossche moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vandenbossche schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Canalaz passt de bal zonder na te denken. Fiori is nu in balbezit. Vijay onderschept slim de pass. Vijay probeert naar een medespeler te passen. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vijay neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 46%, Kamikaze Futebol Club 54%.
Zabujcze Strzały - Kamikaze Futebol Club 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Wilczyk de bal. Wilczyk speelt de bal door. Fiori rent richting de bal. Okoniewski onderschept slim de pass. Okoniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Kamikaze Futebol Club 2:0

63e minuut.
Bucălată geeft een lange en hoge pass. Rucci geeft een hoge lob. Sampka probeert de bal aan de voet te houden. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Illovszky geeft een lange en hoge pass. Martínez Ugarte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hazuka. Hazuka krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Martínez Ugarte schiet op doel. Charro kan de bal niet met de borst controleren. Liberda probeert naar een medespeler te passen. Wilczyk is nu in balbezit. Wilczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vijay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski haalt uit met een fantastische trap. Czecholiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Kamikaze Futebol Club 3:0

90e minuut.
Wilczyk geeft een lange en hoge pass. Vijay kopt de bal weg. Okoniewski rent richting de bal. Okoniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Kamikaze Futebol Club 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 50%, Kamikaze Futebol Club 50%.
Zabujcze Strzały - Kamikaze Futebol Club 4:0