Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FormulaManager Polarne Mede
CC Tactiek 5УВ-2-1Д-2_Т
61% Balbezit 39%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
79.5 gemiddelde waardering 77
formidable Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


21e minuut.
Kwiecień geeft een lange en hoge pass. Beránek probeert de bal aan de voet te houden. Roscas kopt de bal weg. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja passt de bal met de wreef. Roscas rent richting de bal. Roscas draait met de bal, schiet en ... Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FormulaManager - Polarne Mede 0:1

34e minuut.
Soldatović probeert naar een medespeler te passen. Efir bereikt de bal nog maar net als eerste. Efir geeft een hoge lob. Amsel is nu in balbezit. Amsel haalt uit met een fantastische trap. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldatović rent richting de bal. Chalbaud onderschept slim de pass. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Chakalov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FormulaManager - Polarne Mede 1:1

38e minuut.
Feltrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja verovert de bal door een tackle van achteren. Amsel is nu in balbezit. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja schiet op doel. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Beránek rent richting de bal. Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja draait met de bal, schiet en ... Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 70%, Polarne Mede 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FormulaManager - Polarne Mede 1:1

59e minuut.
Savaşkan passt de bal zonder na te denken. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło met een sublieme pass. Estevan is nu in balbezit. Estevan draait met de bal, schiet en ... Chakalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estevan stond buitenspel. Tripković komt het veld opgelopen. Chokhonelidze komt het veld opgelopen.

71e minuut.
de la Rosa passt de bal met de wreef. Beránek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Schuerbeek. Van Schuerbeek krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estevan stond buitenspel. Nitu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 70%, Polarne Mede 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FormulaManager - Polarne Mede 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Tripković met een sublieme pass. Roscas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Savaşkan. Savaşkan krijgt een gele kaart.

97e minuut.
Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud is nu in balbezit. Estevan rent richting de bal. Estevan draait met de bal, schiet en ... Chakalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FormulaManager - Polarne Mede 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 64%, Polarne Mede 36%.
FormulaManager - Polarne Mede 2:1

115e minuut.
Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beránek begaat een overtreding. Van Schuerbeek raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorzała komt het veld opgelopen.

118e minuut.
Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała passt de bal met de wreef. de la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 53%, Polarne Mede 47%.
FormulaManager - Polarne Mede 2:1