Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRONCAS BOYS FormulaManager
5-2-3 - 61 Tactiek 4-4-2 of
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
66.6 gemiddelde waardering 77.7
very good Schieten outstanding
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Bradło rent richting de bal. Bradło passt de bal zonder na te denken. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel. Bazín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - FormulaManager 0:1

8e minuut.
Cañamero speelt de bal door. Denoncourt met een sublieme pass. Chalbaud rent richting de bal. Darda onderschept slim de pass. Darda geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Meisingset passt de bal met de wreef. Etxániz rent richting de bal. Etxániz geeft een lange en hoge pass. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ... Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Savaşkan met de inworp. Fuzileiro rent richting de bal. Meisingset begaat een overtreding. Meisingset krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Beránek met een snelle inworp. Bradło speelt de bal door. Klungelig pakt Beránek de bal. Beránek geeft een hoge lob. Gorzała springt en kopt de bal. Bazín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Beránek passt de bal met de wreef. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło geeft een hoge lob. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - FormulaManager 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 75%, FormulaManager 25%.
BRONCAS BOYS - FormulaManager 0:2

46e minuut.
Nitu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bradło passt de bal in één keer door. Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitu is nu in balbezit. Nitu schiet op doel. Bazín probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Buitenspel voor Ilari. Goede buitenspelval van de verdediging. Iliescu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gorzała is nu in balbezit. Gorzała geeft een lange en hoge pass. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Bazín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - FormulaManager 0:3

60e minuut.
Meisingset geeft een hoge lob. Tagor kopt de bal weg. Bradło is nu in balbezit. Bradło geeft de bal voor. Chalbaud springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Chęcielewski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ilari stond buitenspel. Ligota komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Buitenspel voor Gorzała. Goede buitenspelval van de verdediging. Cruz Barreiro komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nitu speelt de bal door. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło probeert naar een medespeler te passen. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu passt de bal in één keer door. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - FormulaManager 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 71%, FormulaManager 29%.
BRONCAS BOYS - FormulaManager 1:3