Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United - 1878 Outbreakers
5-2-3-M Tactiek test96
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
73.8 gemiddelde waardering 72.4
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


13e minuut.
Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu speelt de bal door. Nicula is nu in balbezit. Nicula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ćuk geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szmigiel stond buitenspel. Skrobich neemt vlug de vrije trap. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Webster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Blatný met een snelle inworp. Ćuk is nu in balbezit. Ćuk speelt de bal door. Überraschung rent richting de bal. Überraschung draait met de bal, schiet en ... Radan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov geeft een lange en hoge pass. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Radan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Simov geeft een lange en hoge pass. Nicula is nu in balbezit. Batsalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula onderschept slim de pass. Nicula draait met de bal, schiet en ... Webster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ćuk geeft een lange en hoge pass. Szmigiel kopt de bal weg. Überraschung bereikt de bal nog maar net als eerste. Überraschung schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Makriev speelt de bal door. Daar is Micsoniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micsoniu geeft een lange en hoge pass. Nicula rent richting de bal. Nicula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - Outbreakers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 63%, Outbreakers 37%.
Manchester United - 1878 - Outbreakers 0:1

50e minuut.
Überraschung is nu in balbezit. Matea onderschept slim de pass. Simov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simov geeft een lange en hoge pass. Nicula rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - Outbreakers 0:2

51e minuut.
Reyman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Szmigiel kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Überraschung springt en kopt de bal. Radan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - 1878 - Outbreakers 1:2

67e minuut.
Makriev passt de bal zonder na te denken. Petev is nu in balbezit. Petev geeft de bal voor. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Radan bokst de bal weg.

80e minuut.
Ćuk passt de bal zonder na te denken. Reyman speelt de bal door. Überraschung bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel schiet op doel. Radan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United - 1878 44%, Outbreakers 56%.
Manchester United - 1878 - Outbreakers 1:2