Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-29 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Borek Maxx Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8864
FC Borek Maxx FC Doubek
Attack Tactiek motti 4-1-2-1-2
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Svatý rent richting de bal. Svatý passt de bal met de wreef. Harák rent richting de bal. Harák schiet op doel. Incendiário probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Harák is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Doubek 1:0

10e minuut.
Gočár met de inworp. Szymczykiewicz is nu in balbezit. Szymczykiewicz met een sublieme pass. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Šváblík geeft een hoge lob. Petropoulos kopt de bal weg. Śnieżek is nu in balbezit. Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Daar is Jiráň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Borek Maxx - FC Doubek 1:1

16e minuut.
Nevens kopt de bal weg. Jiráň heeft problemen om de bal te vangen. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap. Bačo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Doubek 1:2

21e minuut.
Moudrý met een sublieme pass. Daar is Śnieżek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śnieżek speelt de bal door. Szymczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szymczykiewicz draait met de bal, schiet en ... Bačo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Šindler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş draait met de bal, schiet en ... Bačo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Doubek 1:3

26e minuut.
Sitarčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarčík passt de bal met de wreef. Jiráň heeft problemen om de bal te vangen. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş schiet op doel. Bačo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Inworp. Petropoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek geeft een hoge lob. Daar is Sitarčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bačo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 70%, FC Doubek 30%.
FC Borek Maxx - FC Doubek 1:3

47e minuut.
Nevens probeert naar een medespeler te passen. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczykiewicz is nu in balbezit. Mezaroş rent richting de bal. Mezaroş haalt uit met een fantastische trap. Bačo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Hannunen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petropoulos kopt de bal weg. Śnieżek speelt de bal door. Szymczykiewicz rent richting de bal. Szymczykiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nevens probeert naar een medespeler te passen. Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek passt de bal zonder na te denken. Szymczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczykiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nevens probeert naar een medespeler te passen. Petropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petropoulos geeft een lange en hoge pass. Mezaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezaroş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevens passt de bal in één keer door. Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek draait met de bal, schiet en ... Bačo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Doubek 1:4

85e minuut.
Petropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petropoulos passt de bal met de wreef. Szymczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczykiewicz draait met de bal, schiet en ... Bačo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mezaroş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borek Maxx - FC Doubek 1:5

90e minuut.
Petropoulos met een sublieme pass. Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş met een sublieme pass. Szymczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczykiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borek Maxx 56%, FC Doubek 44%.
FC Borek Maxx - FC Doubek 1:5