Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Филипопол ФК Сливен
5-4-1-3 Tactiek safe1
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 48.7
unsatisfactory Schieten solid
average Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mihov neemt de hoekschop. Gatev kopt de bal weg. Suev rent richting de bal. Suev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 1:0

5e minuut.
Pomper geeft een lange en hoge pass. Lechkov met een sublieme pass. Suev is nu in balbezit. Suev draait met de bal, schiet en ... Eresov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 2:0

14e minuut.
Gecov geeft een hoge lob. Suev kopt de bal weg. Velichkov heeft problemen om de bal te vangen. Suev is nu in balbezit. Suev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 3:0

16e minuut.
Mihov met de inworp. Nechranický onderschept slim de pass. Velichkov rent richting de bal. Velichkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lechkov is nu in balbezit. Lechkov speelt de bal door. Suev rent richting de bal. Suev draait met de bal, schiet en ... Eresov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Georgiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumurtacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumurtacı passt de bal met de wreef. Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 4:0

24e minuut.
Lechkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lechkov passt de bal in één keer door. Suev speelt de bal door. Velichkov heeft problemen om de bal te vangen. Velichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 5:0

27e minuut.
Suev rent richting de bal. Suev probeert naar een medespeler te passen. Gatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatev draait met de bal, schiet en ... Eresov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 6:0

32e minuut.
Suev rent richting de bal. Suev passt de bal zonder na te denken. Lechkov rent richting de bal. Lechkov passt de bal zonder na te denken. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lechkov zal de hoekschop nemen. Velichkov is nu in balbezit. Velichkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Suev de bal. Gatev rent richting de bal. Gatev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Филипопол 29%, ФК Сливен 71%.
Филипопол - ФК Сливен 7:0

48e minuut.
Lechkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suev is nu in balbezit. Suev met een sublieme pass. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Nechranický verovert de bal door een tackle van achteren. Velichkov rent richting de bal. Suev is nu in balbezit. Suev draait met de bal, schiet en ... Eresov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gatev met een sublieme pass. Kosturkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosturkov passt de bal zonder na te denken. Velichkov rent richting de bal. Velichkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Velichkov passt de bal zonder na te denken. Lechkov is nu in balbezit. Lechkov passt de bal in één keer door. Suev rent richting de bal. Suev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suev rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lechkov passt de bal zonder na te denken. Daar is Suev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suev speelt de bal door. Velichkov is nu in balbezit. Velichkov draait met de bal, schiet en ... Eresov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gatev rent richting de bal. Gatev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 8:0

59e minuut.
Bezinski speelt de bal door. Suev is nu in balbezit. Suev passt de bal met de wreef. Velichkov rent richting de bal. Velichkov schiet op doel. Eresov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suev is nu in balbezit. Suev draait met de bal, schiet en ... Eresov bokst de bal weg. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 9:0

66e minuut.
Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Suev passt de bal zonder na te denken. Velichkov rent richting de bal. Velichkov haalt uit met een fantastische trap. Eresov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 10:0

67e minuut.
Daar is Kosturkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosturkov probeert naar een medespeler te passen. Suev is nu in balbezit. Suev draait met de bal, schiet en ... Eresov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Филипопол - ФК Сливен 11:0

76e minuut.
Mihov met een snelle inworp. Nechranický verovert de bal door een tackle van achteren. Velichkov is nu in balbezit. Suev rent richting de bal. Suev draait met de bal, schiet en ... Eresov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suev rent richting de bal. Suev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Keloğlu geeft een hoge lob. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov passt de bal met de wreef. Gatev is nu in balbezit. Gatev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Inworp. Mihov met de inworp. Nechranický verovert de bal door een tackle van achteren. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov draait met de bal, schiet en ... Eresov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gatev rent richting de bal. Gatev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mihov met een snelle inworp. Gatev probeert naar een medespeler te passen. Suev is nu in balbezit. Suev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Филипопол 11%, ФК Сливен 89%.
Филипопол - ФК Сливен 11:0