Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-03 19:21
  • Competitiewedstrijd: Kopi CUP
  • Stadion: HAYER FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 11965
HAYER zigiteam
2 Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 53.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Pynttäri onderschept slim de pass. Zirps verovert de bal door een tackle van achteren. Zirps speelt de bal door. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Falcón is nu in balbezit. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Korpics is nu in balbezit. Korpics haalt uit met een fantastische trap. Poleksić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - zigiteam 1:0

22e minuut.
Bovšis passt de bal met de wreef. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz speelt de bal door. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Poleksić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - zigiteam 2:0

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mirčetić zal de hoekschop nemen. Daar is Sunbulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korpics rent richting de bal. Korpics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sunbulov kan de bal niet met de borst controleren. Mirčetić rent richting de bal. Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz geeft een hoge lob. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAYER 33%, zigiteam 67%.
HAYER - zigiteam 2:0

46e minuut.
Prokopenko komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Sunbulov met een sublieme pass. Vulpeşean speelt de bal door. Korpics is nu in balbezit. Korpics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - zigiteam 3:0

69e minuut.
Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić probeert naar een medespeler te passen. Korpics speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Poleksić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Sołtysik verovert de bal door een tackle van achteren. Sołtysik probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón geeft een lange en hoge pass. Grzybczyk heeft problemen om de bal te vangen. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vulpeşean passt de bal in één keer door. Prokopenko rent richting de bal. Prokopenko geeft een lange en hoge pass. Korpics maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Poleksić trapt de bal weg. Olbiński heeft problemen om de bal te vangen. Olbiński geeft de bal voor. Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria schiet op doel. Ruiz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAYER 38%, zigiteam 62%.
HAYER - zigiteam 3:0