Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zigiteam Monad FC
4-4-2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 15.9
very good Schieten hopeless
good Passen hopeless
formidable Verdedigen poor


7e minuut.
Olbiński geeft een hoge lob. Wisłocki kopt de bal weg. Camarena heeft problemen om de bal te vangen. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Monad FC 1:0

9e minuut.
Grzybczyk geeft de bal voor. Sułowski probeert de bal aan de voet te houden. Olabarria rent richting de bal. Olabarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Monad FC 2:0

13e minuut.
Pynttäri rent richting de bal. Nepogodov rent richting de bal. Pynttäri onderschept slim de pass. Pynttäri geeft de bal voor. Olabarria springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bovšis geeft de bal voor. Gago heeft problemen om de bal te vangen. Olabarria rent richting de bal. Olabarria haalt uit met een fantastische trap. Arafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Monad FC 3:0

17e minuut.
Olabarria passt de bal in één keer door. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri passt de bal zonder na te denken. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal met een sublieme pass. Olabarria heeft problemen om de bal te vangen. Olabarria schiet op doel. Arafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Olabarria rent richting de bal. Olabarria passt de bal met de wreef. Pascu rent richting de bal. Pynttäri onderschept slim de pass. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Monad FC 4:0

23e minuut.
De Waal rent richting de bal. De Waal passt de bal zonder na te denken. Országh rent richting de bal. Olabarria verovert de bal door een tackle van achteren. Olabarria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gago heeft problemen om de bal te vangen. Gago geeft een lange en hoge pass. Wisłocki kopt de bal weg. Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Olbiński passt de bal zonder na te denken. Sunbulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Floch begaat een overtreding. Le Floch krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sunbulov met een snelle inworp. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki geeft een lange en hoge pass. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri schiet op doel. Arafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Monad FC 5:0

39e minuut.
Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunbulov verovert de bal door een tackle van achteren. Sunbulov passt de bal in één keer door. Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wisłocki onderschept slim de pass. Wisłocki probeert naar een medespeler te passen. Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Monad FC 6:0

43e minuut.
Arafa trapt de bal weg van het doel. De Waal kopt de bal weg. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Arafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Paul de bal. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri schiet op doel. Arafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 13%, Monad FC 87%.
zigiteam - Monad FC 6:0

47e minuut.
Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Arafa probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki kopt de bal weg. Olabarria heeft problemen om de bal te vangen. Olabarria geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De Waal is nu in balbezit. De Waal passt de bal zonder na te denken. Olabarria is nu in balbezit. Olabarria draait met de bal, schiet en ... Arafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Monad FC 7:0

53e minuut.
Arafa trapt de bal weg van het doel. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki met een sublieme pass. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Országh rent richting de bal. Olabarria onderschept slim de pass. Olabarria passt de bal zonder na te denken. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Olbiński geeft een hoge lob. Nepogodov heeft problemen om de bal te vangen. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pascu de bal onder controle te krijgen. Nepogodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri onderschept slim de pass. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Arafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pynttäri heeft problemen om de bal te vangen. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zigiteam - Monad FC 8:0

74e minuut.
De Waal passt de bal zonder na te denken. Sułowski rent richting de bal. Sunbulov verovert de bal door een tackle van achteren. Sunbulov geeft de bal voor. Pynttäri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Arafa met een harde bal richting middenveld. Daar is Wisłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Camarena rent richting de bal. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Pynttäri met een sublieme pass. Olabarria rent richting de bal. Olabarria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Olabarria is nu in balbezit. Olabarria passt de bal zonder na te denken. De Waal rent richting de bal. Olabarria rent richting de bal. Olabarria schiet op doel. Paal! Gago heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zigiteam 18%, Monad FC 82%.
zigiteam - Monad FC 8:0