Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-20 19:22
  • Competitiewedstrijd: Kopi CUP
  • Stadion: Kings Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4833
TJ Kings Rozvadov zigiteam
442 Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen formidabel


5e minuut.
De Waal rent richting de bal. Pynttäri is nu in balbezit. De Waal rent richting de bal. Pynttäri is nu in balbezit. De Waal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beliczky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sunbulov de bal. Sunbulov geeft een lange en hoge pass. Olabarria krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Beliczky de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De Waal is nu in balbezit. De Waal geeft een hoge lob. Olabarria rent richting de bal. Olabarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 0:1

13e minuut.
Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Ferraguto bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria verovert de bal door een tackle van achteren. Olabarria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De Waal rent richting de bal. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Lazarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazarov geeft een hoge lob. BarilÁ rent richting de bal. BarilÁ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:1

19e minuut.
Olabarria geeft een lange en hoge pass. Giordani met een sublieme pass. Żurawek kopt de bal weg. Baril├ü bereikt de bal nog maar net als eerste. Baril├ü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bovšis speelt de bal door. Sunbulov rent richting de bal. Sunbulov met een sublieme pass. Klungelig pakt Olabarria de bal. Olabarria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:2

35e minuut.
Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria passt de bal in één keer door. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri haalt uit met een fantastische trap. Giordani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:3

40e minuut.
Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński met een sublieme pass. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri geeft de bal voor. Olabarria springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:4

45e minuut.
Klungelig pakt De Waal de bal. De Waal geeft de bal voor. Piast heeft problemen om de bal te vangen. Olabarria onderschept slim de pass. Olabarria haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kings Rozvadov 65%, zigiteam 35%.
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:4

50e minuut.
Żurawek geeft de bal voor. Sunbulov probeert de bal aan de voet te houden. Bovšis rent richting de bal. Lepe onderschept slim de pass. Lepe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sunbulov is nu in balbezit. Sunbulov probeert naar een medespeler te passen. Olabarria is nu in balbezit. Olabarria schiet op doel. Giordani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:5

57e minuut.
Skarżyński geeft de bal voor. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal in één keer door. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Skarżyński is nu in balbezit. De Waal verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal speelt de bal door. Daar is Pynttäri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pynttäri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Wisłocki kopt de bal weg. Olabarria rent richting de bal. Olabarria geeft de bal voor. Pynttäri springt en kopt de bal. Paal!

79e minuut.
Olabarria speelt de bal door. Beliczky rent richting de bal. Pynttäri onderschept slim de pass. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Giordani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:6

86e minuut.
Żurawek geeft de bal voor. De Waal is nu in balbezit. De Waal geeft de bal voor. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri geeft een hoge lob. Giordani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olabarria rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Kings Rozvadov 51%, zigiteam 49%.
TJ Kings Rozvadov - zigiteam 1:7