Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-13 19:20
  • Competitiewedstrijd: Kopi CUP
  • Stadion: HAYER FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7443
HAYER Monad FC
2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 16.4
outstanding Schieten hopeless
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Országh geeft de bal voor. Vulpeşean kopt de bal weg. Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft een lange en hoge pass. Gilanyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 1:0

8e minuut.
Vulpeşean kopt de bal weg. Korpics rent richting de bal. Korpics passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Falcón de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 2:0

10e minuut.
Sułowski is nu in balbezit. Vulpeşean speelt de bal door. Falcón rent richting de bal. Korpics rent richting de bal. Korpics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean met een sublieme pass. Korpics rent richting de bal. Korpics haalt uit met een fantastische trap. Arafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Korpics rent richting de bal. Korpics draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean speelt de bal door. Korpics is nu in balbezit. Korpics schiet op doel. Arafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 3:0

20e minuut.
Michnowicz onderschept slim de pass. Michnowicz geeft een hoge lob. Daar is Országh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilanyan rent richting de bal. Gilanyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Michnowicz met een sublieme pass. Daar is Falcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Korpics is nu in balbezit. Korpics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mirčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirčetić geeft de bal voor. Korpics kopt de bal weg. Falcón rent richting de bal. Falcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 4:0

26e minuut.
Vameşu geeft de bal voor. Falcón rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Panicz neemt de hoekschop. Falcón maakt een snoekduik en kopt de bal. Arafa bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 5:0

29e minuut.
Mirčetić geeft de bal voor. Panicz kan de bal niet met de borst controleren. Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón onderschept slim de pass. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Arafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 6:0

30e minuut.
Sułowski met een sublieme pass. Le Floch heeft problemen om de bal te vangen. Korpics verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel. Arafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 7:0

31e minuut.
Korpics verovert de bal door een tackle van achteren. Korpics probeert naar een medespeler te passen. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Nepogodov probeert de bal aan de voet te houden. Arafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 8:0

32e minuut.
Le Floch bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Floch passt de bal zonder na te denken. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 9:0

34e minuut.
Pascu heeft problemen om de bal te vangen. Panicz rent richting de bal. Panicz geeft een lange en hoge pass. Korpics is nu in balbezit. Korpics geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Pascu rent richting de bal. Falcón onderschept slim de pass. Falcón draait met de bal, schiet en ... Arafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Korpics de bal. Korpics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 10:0

43e minuut.
Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić met een sublieme pass. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics schiet op doel. Arafa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 11:0

44e minuut.
Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Gilanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilanyan probeert naar een medespeler te passen. Korpics heeft problemen om de bal te vangen. Korpics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAYER 21%, Monad FC 79%.
HAYER - Monad FC 12:0

46e minuut.
Michnowicz passt de bal in één keer door. Korpics rent richting de bal. Korpics passt de bal in één keer door. Gilanyan is nu in balbezit. Korpics rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 13:0

52e minuut.
Rudecki kan de bal niet met de borst controleren. Mirčetić speelt de bal door. Paul rent richting de bal. Korpics verovert de bal door een tackle van achteren. Korpics haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Nicolici geeft een hoge lob. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Korpics heeft problemen om de bal te vangen. Korpics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Arafa trapt de bal weg. Mirčetić is nu in balbezit. Mirčetić geeft een lange en hoge pass. Korpics maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Arafa trapt de bal weg van het doel. Mirčetić kopt de bal weg. Gilanyan is nu in balbezit. Gilanyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Paul geeft een hoge lob. Panicz probeert naar een medespeler te passen. Nepogodov heeft problemen om de bal te vangen. Korpics rent richting de bal. Korpics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 14:0

59e minuut.
Arafa probeert naar een medespeler te passen. Sułowski heeft problemen om de bal te vangen. Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Panicz rent richting de bal. Panicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arafa speelt de bal door. Rudecki kopt de bal weg. Vulpeşean speelt de bal door. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ... Arafa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 15:0

64e minuut.
Korpics rent richting de bal. Korpics passt de bal met de wreef. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Arafa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 16:0

66e minuut.
Panicz onderschept slim de pass. Panicz met een sublieme pass. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón is nu in balbezit. Falcón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Panicz onderschept slim de pass. Panicz met een sublieme pass. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics draait met de bal, schiet en ... Arafa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 17:0

68e minuut.
Panicz heeft problemen om de bal te vangen. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Paul rent richting de bal. Korpics onderschept slim de pass. Korpics haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Panicz met een snelle inworp. Falcón is nu in balbezit. Camarena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falcón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korpics neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 18:0

77e minuut.
Korpics rent richting de bal. Korpics passt de bal in één keer door. Falcón rent richting de bal. Falcón haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nepogodov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Camarena geeft een lange en hoge pass. Nicolici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sułowski is nu in balbezit. Nicolici onderschept slim de pass. Nicolici geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 19:0

80e minuut.
Camarena rent richting de bal. Camarena passt de bal zonder na te denken. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Mirčetić geeft de bal voor. Panicz kopt de bal weg. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 20:0

82e minuut.
Klungelig pakt Pascu de bal. Camarena is nu in balbezit. Falcón onderschept slim de pass. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Paul kopt de bal weg. Vameşu rent richting de bal. Vameşu speelt de bal door. Panicz rent richting de bal. Panicz geeft een hoge lob. Arafa bokst de bal weg. Gilanyan springt en kopt de bal. Paal! Daar is Nepogodov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Korpics is nu in balbezit. Korpics schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HAYER - Monad FC 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HAYER 11%, Monad FC 89%.
HAYER - Monad FC 21:0