Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Larve Mucche guerriere ninjia
ADB Tactiek no panic
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 48.9
weak Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Mazzanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzanti passt de bal zonder na te denken. Dalla Riva rent richting de bal. Dalla Riva geeft een hoge lob. Cambieri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lichelli passt de bal met de wreef. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski probeert naar een medespeler te passen. Urani rent richting de bal. Urani haalt uit met een fantastische trap. Bauso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:0

11e minuut.
Picarelli speelt de bal door. Gallucci heeft problemen om de bal te vangen. Gallucci speelt de bal door. Cambieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dalla Riva heeft problemen om de bal te vangen. Mazzanti is nu in balbezit. Mazzanti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cambieri de bal. Cambieri haalt uit met een fantastische trap. Guede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gallucci rent richting de bal. Gallucci passt de bal met de wreef. Dalla Riva speelt de bal door. Cambieri rent richting de bal. Cambieri haalt uit met een fantastische trap. Guede bokst de bal weg.

16e minuut.
Picarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallucci probeert naar een medespeler te passen. Mazzanti met een sublieme pass. Cambieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

19e minuut.
Cambieri is nu in balbezit. Cambieri passt de bal met de wreef. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gesù de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Discenza rent richting de bal. Discenza geeft een lange en hoge pass. Cambieri heeft problemen om de bal te vangen. Cambieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:1

26e minuut.
Melle rent richting de bal. Cambieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambieri probeert naar een medespeler te passen. Gallucci rent richting de bal. Gallucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gallucci zal de hoekschop nemen. Cambieri controleert de bal met de borst. Mazzanti met een sublieme pass. Dalla Riva controleert de bal met de borst. Dalla Riva passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Picarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallucci geeft de bal voor. Klungelig pakt Dalla Riva de bal. Dalla Riva geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Mazzanti rent richting de bal. Mazzanti probeert naar een medespeler te passen. Barrichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambieri haalt uit met een fantastische trap. Guede bokst de bal weg. Tatangeli heeft problemen om de bal te vangen. Pilon rent richting de bal. Pilon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:2

39e minuut.
Giannone rent richting de bal. Giannone speelt de bal door. Cambieri rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giannone neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zakrzewski met een sublieme pass. Capitano is nu in balbezit. Cambieri verovert de bal door een tackle van achteren. Cambieri schiet op doel. Guede maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:3

45e minuut.
Gesù kopt de bal weg. Dalla Riva speelt de bal door. Klungelig pakt Cambieri de bal. Cambieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 72%, Mucche guerriere ninjia 28%.
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:4

51e minuut.
Dalla Riva probeert naar een medespeler te passen. Mazzanti met een sublieme pass. Cambieri is nu in balbezit. Cambieri haalt uit met een fantastische trap. Guede probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:5

51e minuut.
Picarelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giaconi komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zakrzewski speelt de bal door. Lichelli is nu in balbezit. Lichelli speelt de bal door. Cambieri rent richting de bal. Cambieri schiet op doel. Guede verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Seculini kopt de bal weg. Klungelig pakt Urani de bal. Rimondini rent richting de bal. Urani verovert de bal door een tackle van achteren. Urani schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gallucci is nu in balbezit. Dalla Riva probeert naar een medespeler te passen. Cambieri rent richting de bal. Cambieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Larve 72%, Mucche guerriere ninjia 28%.
Larve - Mucche guerriere ninjia 1:6