Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-07 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Tecnodromo
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8186
Venezuela U21 Nicaragua U21
U21 4132ML Tactiek Nicaragua 1
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
44.2 gemiddelde waardering 40.4
very good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


9e minuut.
Amundaray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta geeft de bal voor. Landaeta rent richting de bal. Landaeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ribas geeft de bal voor. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe geeft een hoge lob. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Harris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 1:0

20e minuut.
Zelaya geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaspe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft een hoge lob. Tejeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Landaeta rent richting de bal. Landaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 2:0

23e minuut.
Hoffman met een sublieme pass. Garnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier probeert naar een medespeler te passen. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Loreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Loreto krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray passt de bal met de wreef. Mata probeert naar een medespeler te passen. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Aristeguieta heeft problemen om de bal te vangen. Aristeguieta speelt de bal door. Ayerdis is nu in balbezit. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo schiet op doel. Tejeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Aristeguieta geeft een hoge lob. Gallardo rent richting de bal. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta draait met de bal, schiet en ... Tejeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 3:0

44e minuut.
Aristeguieta kan de bal niet met de borst controleren. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata met een sublieme pass. Daar is Makoun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makoun geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 29%, Nicaragua U21 71%.
Venezuela U21 - Nicaragua U21 4:0

46e minuut.
Serrano passt de bal met de wreef. Hoffman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayerdis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo schiet op doel. Tejeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anzoátegui komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tejeda niet meer kan verder spelen. Soto komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayerdis begaat een overtreding. Jaspe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamboa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata passt de bal zonder na te denken. Ayerdis onderschept slim de pass. Jaspe probeert de bal met de borst te controleren. Jaspe geeft een hoge lob. Soto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Doeltrap. Ferrebús komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Buitenspel voor Greenwood. Goede buitenspelval van de verdediging. Amundaray neemt vlug de vrije trap. Ayerdis heeft problemen om de bal te vangen. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe haalt uit met een fantastische trap. Soto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Mata is nu in balbezit. Ferrebús rent richting de bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Makoun geeft de bal voor. Baquedano kopt de bal weg. Klungelig pakt Ayerdis de bal. Gamboa rent richting de bal. Gamboa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arevalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoffman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garnier is nu in balbezit. Garnier geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 39%, Nicaragua U21 61%.
Venezuela U21 - Nicaragua U21 4:0