Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Das Urgestein Stahl Brandenburg
Steil Tactiek Goal3
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
73.9 gemiddelde waardering 73.2
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Peter geeft de bal voor. Łuczka heeft problemen om de bal te vangen. Olivares rent richting de bal. Olivares geeft de bal voor. Balestrino kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Marañon geeft een hoge lob. Inworp. Deotti met de inworp. Brille bereikt de bal nog maar net als eerste. Brille geeft de bal voor. Marañon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Callsen-Bracker kopt de bal weg. Badocha is nu in balbezit. Batzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Callsen-Bracker rent richting de bal. Callsen-Bracker draait met de bal, schiet en ... Marañon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Deotti onderschept slim de pass. Deotti met een sublieme pass. Brille bereikt de bal nog maar net als eerste. Brille geeft een lange en hoge pass. Callsen-Bracker maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Deotti onderschept slim de pass. Deotti speelt de bal door. Badocha rent richting de bal. Badocha haalt uit met een fantastische trap. Marañon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Stahl Brandenburg 1:0

23e minuut.
Brille raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gordea komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Olivares rent richting de bal. Olivares passt de bal zonder na te denken. Łuczka rent richting de bal. Batzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Batzmann geeft een hoge lob. Marañon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Callsen-Bracker springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Stahl Brandenburg 2:0

45e minuut.
Deotti rent richting de bal. Deotti passt de bal met de wreef. Batzmann is nu in balbezit. Batzmann schiet op doel. Marañon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Stahl Brandenburg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 51%, Stahl Brandenburg 49%.
Das Urgestein - Stahl Brandenburg 3:0

53e minuut.
Deotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivares rent richting de bal. Gordea onderschept slim de pass. Gordea geeft een hoge lob. Badocha springt en kopt de bal. Marañon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Batzmann kopt de bal weg. Callsen-Bracker is nu in balbezit. Örnek begaat een overtreding. Örnek krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Batzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Callsen-Bracker is nu in balbezit. Callsen-Bracker schiet op doel. Marañon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - Stahl Brandenburg 4:0

78e minuut.
De Los Campos met een sublieme pass. Habenicht rent richting de bal. Habenicht passt de bal met de wreef. Balestrino rent richting de bal. Balestrino haalt uit met een fantastische trap. Jerimies verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valoušek rent richting de bal. Balestrino verovert de bal door een tackle van achteren. Balestrino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Giazitzoglou geeft de bal voor. Habenicht kopt de bal weg. Balestrino is nu in balbezit. Balestrino schiet op doel. Jerimies probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De Los Campos passt de bal zonder na te denken. Deotti probeert naar een medespeler te passen. Badocha is nu in balbezit. Badocha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Inworp. Gordea met een snelle inworp. Deotti rent richting de bal. Deotti geeft een hoge lob. Badocha springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 53%, Stahl Brandenburg 47%.
Das Urgestein - Stahl Brandenburg 4:0