Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragons F.C. ΑΙOΛIKOΣ
ΔΡΑΚΟΣ 541 Tactiek 147
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
71.2 gemiddelde waardering 73.2
very good Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen brilliant


6e minuut.
Makarević rent richting de bal. Makarević met een sublieme pass. Kapoli is nu in balbezit. Kapoli geeft de bal voor. Charitodiplomenos springt en kopt de bal. Baxter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Zdylewicz passt de bal in één keer door. Juuriksoo met een sublieme pass. Merelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelli geeft een hoge lob. Tselepis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kapoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapoli passt de bal met de wreef. Charitodiplomenos rent richting de bal. Charitodiplomenos schiet op doel. Baxter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Balanikas rent richting de bal. Carinhoso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balanikas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balanikas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Baxter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Carinhoso rent richting de bal. Balanikas verovert de bal door een tackle van achteren. Zdylewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balanikas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balanikas neemt zijn aanloop. Baxter bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - ΑΙOΛIKOΣ 0:1

41e minuut.
Pateras verovert de bal door een tackle van achteren. Pateras geeft een lange en hoge pass. Balanikas rent richting de bal. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel. Baxter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons F.C. 57%, ΑΙOΛIKOΣ 43%.
Dragons F.C. - ΑΙOΛIKOΣ 0:1

60e minuut.
Pateras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pateras passt de bal met de wreef. Charitodiplomenos is nu in balbezit. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ... Baxter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - ΑΙOΛIKOΣ 0:2

67e minuut.
Walkiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Toker ... Strafschop! Toker krijgt een gele kaart. Balanikas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balanikas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons F.C. - ΑΙOΛIKOΣ 0:3

71e minuut.
Merelli is nu in balbezit. Makarević begaat een overtreding. Merelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Jónmundarson komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pateras is nu in balbezit. Faifer onderschept slim de pass. Jónmundarson onderschept slim de pass. Jónmundarson geeft de bal voor. Charitodiplomenos maakt een snoekduik en kopt de bal. Baxter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kapoli probeert naar een medespeler te passen. Markantonatos geeft een lange en hoge pass. Charitodiplomenos rent richting de bal. Pateras rent richting de bal. Pateras draait met de bal, schiet en ... Baxter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Manzanares met een sublieme pass. Merelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gontarewicz. Gontarewicz krijgt een gele kaart. Merelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juuriksoo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons F.C. 63%, ΑΙOΛIKOΣ 37%.
Dragons F.C. - ΑΙOΛIKOΣ 0:3